SLATKICA

Prepoznajete li je? Naša poznata pjevačica objavila fotku iz djetinjstva

Foto: Facebook
Mirela Priselac Remi
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell, privatni album
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mirela Priselac Remi
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
05.01.2020.
u 17:00
Remi je nedavno gostojući u showu "5.com s Danielom" otkrila kako u djetinjstvu obožavala slušati Nove fosile, ali i Madonnu, a da želi biti reperica shvatila je jako rano jer je oduvijek voljela puno pričati.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica grupe Elemental Mirela Priselac Remi razveselila je fanove na Facebooku fotografijom iz djetinjstva. Remi je objavila fotografiju iz prvog razreda osnovne škole, a jedna joj je obožavateljica napisala kako je uvijek bila slatkica. 

Remi je nedavno gostojući u showu "5.com s Danielom" otkrila kako u djetinjstvu obožavala slušati Nove fosile, ali i Madonnu, a da želi biti reperica shvatila je jako rano jer je oduvijek voljela puno pričati. Prijsetila se i bizarne situacije kada je jednom na Cvjetnom trgu lajala na Ivu Sanadera. 

- To je bila suluda situacija. Htjela sam mu toliko toga reći, izgorjela sam, ispričala je Remi, dodavši da je od silne želje i ljutnje u tom trenutku iz nje proizašao samo – lavež!

Inače, grupa Elemental trenutačno u studiju priprema svoj novi album, nasljednika albuma "Tijelo" iz 2016. godine. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DE
deps
18:41 05.01.2020.

Poznata?

Još iz rubrike Showbiz