NEPREPOZNATLJIVI

Prepoznajete li dvojac sa slike? Nekad su bili seks-simboli

Foto: Instagram
Mickey Rourke i Axl Rose
Foto: 'Lionel HahnPress Association/Pix'
'Mickey Rourke attends Spike TV\'s \'Scream 2010\' held at The Greek Theatre on October 16, 2010 in Los Angeles, California. (Pictured : Mickey Rourke) Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
guns n roses, axl rose (1)
Foto: DPA/PIXSELL
Axl Rose
11.12.2018.
u 13:33
Axl i Mickey zajedno su gledali boks-meč između Wildera i Furyja, a njihova fotografija postala je viralna
Pogledaj originalni članak

Dvojac s fotografije prije tridesetak godina bio je tiha patnja mnogih žena širom svijeta, a danas su gotovo neprepoznatljivi. Mickey Rourke (66) i Axl Rose (56) nedavno su zajedno gledali boksački meč između Wildera i Furyja u Los Angelesu, a jedan je korisnik Instagrama napravio selfie s njima u pozadini.

Fotografija je postala viralna, a mnogi su se složili kako glumac i roker više podsjećaju na bakice nego na nekadašnje seks-simbole. 

 

Axl već godinama ima problema s težinom, a trenutačno se sa svojom grupom Guns'N'Roses nalazi na svjetskoj turneji "Not In This Lifetime...". Mickey Rourke posljednjih godina napravio je brojne estetetske operacije i gotovo da ne podsjeća na zvijezdu filma "9 i po tjedana" ili "Anđeosko srce". 

GALERIJA Zločesti dečko šokira izgledom

Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Profimedia

Pogledajte video: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

DU
Deleted user
14:49 11.12.2018.

Ma da, pa nisu se niš promijenili... 🙃

LI
liliZG
13:38 11.12.2018.

a ja mislila da je ovo desno ženska.

Avatar @proma-trač
@proma-trač
15:23 11.12.2018.

Ja sam prvo pomislio da su to ona dva starca na balkonu iz Muppet Show.