sablasno

Preminuo Mikey Welsh iz Weezera, a smrt je predvidio na Twitteru

Foto: /
Preminuo Mikey Welsh iz Weezera, a smrt je predvidio na Twitteru
10.10.2011.
u 11:18
Basist grupe Weezer pronađen je mrtav u hotelskoj sobi, sumnja se na predoziranje, a na Twitteru je 26. rujna napisao da je sanjao da će na taj način umrijeti sljedećeg vikenda.
Pogledaj originalni članak

Mikey Welsh, basist grupe Weezer, preminuo je u 40. godini, a postoji opravdana sumnja da mu je srce zatajilo od predoziranja drogama.

Njegovo beživotno tijelo pronađeno je prošlog vikenda u jednom hotelu u Chicagu.

No, najzanimljivije ili najstravičnije je što je svoju vlastitu smrt 26. rujna predvidio na Twitteru.

Welsh je tada napisao: "Sanjao sam da ću sljedeći vikend umrijeti u hotelskoj sobi u Chicagu od zatajenja srca. Očito moram napisati oporuku!"
To mu se doista i dogodilo.

Mikey Welsh rođen je u New Yorku, otac je dvoje djece, grupi Weezer pridružio se 1998. godine, a vijest o njegovoj smrti na Twitteru je objavila njegova obitelj.
"U dubokoj tuzi javljamo svima da je iznenada preminuo naš Mikey. Zauvijek će biti zapamćen kao izniman otac, umjetnik i prijatelj", napisali su.


Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PA
pasqualino
12:35 10.10.2011.

...izniman otac....moš mislit, drogeraš, divan primjer svojoj djeci.

Avatar puky
puky
13:41 10.10.2011.

Preminuo a sumnja se na predoziranje ?!?! ... onda nije preminuo već se ubio ... tako se to zove ... a komunisti žele legalizirati opijate, do 1/2 kg dnevno za osobnu uporabu ??! ... koji su to barbari ... strava ...