njegova muza

Preminula bivša djevojka slavnog repera s kojom je imao troje djece

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
16.11.2018.
u 13:07
Porter i Diddy imali su zajedno troje djece: blizanke Jessie James i D'Lilu i sina Christiana. Upoznali su se kada je on radio za Uptown Records i počeli su se viđati 1994. godine.
Pogledaj originalni članak

Model i glumica Kim Porter, bivša djevojka repera Seana "Diddyja" Combsa, umrla je u četvrtak u četrdeset i sedmoj godini. Ona i Diddy bili su zajedno gotovo jedno desetljeće.

Glasnogovornik ovog hip-hop mogula potvrdio je za Yahoo da se tragedija dogodila: -Nažalost, mogu potvrditi da je Kim Porter preminula. Obitelj moli za privatnost u ovim teškim trenutcima.

Porter i Diddy imali su zajedno troje djece: blizanke Jessie James i D'Lilu i sina Christiana. Upoznali su se kada je on radio za Uptown Records i počeli su se viđati 1994. godine. U intervjuu za Essence 2009. godine rekao je kako je ona njegova muza i da ga nadopunjuje.

Nakon nekoliko svađa i pomirbi, Porter je 2007. odlučila u potpunosti prekinuti. Izjavila je kako on nije spreman za brak, ali zaklela se da će ostati u prijateljskim odnosima zbog djece.

Čak 11 godina bili su u prijateljskim odnosima, a zvao ju je svaki dan 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.