Prirodna ljepotica

Mislili su da je riječ o Photoshopu, a onda su se nemalo iznenadili: Ovako je Khloe ušutkala hejtere!

Foto: Instagram
Mislili su da je riječ o Photoshopu, a onda su se nemalo iznenadili: Ovako je Khloe ušutkala hejtere!
28.07.2015.
u 12:10
Slavna sestra Kardashian još je jednom dokazala da se zna nositi sa zlim jezicima...
Pogledaj originalni članak

Jedna od najslavnijih sestara na svijetu, Khloe Kardashian, osvanula je na naslovnici Complex Magazina i pokazala svoje zavidno tijelo u koje je uložila mnogo truda i odricanja. 

Atraktivnu fotografiju sa snimanja lijepa Khloe objavila je na svom Instagramu, a nije dugo trebalo da na fotku reagiraju dežurni dušobrižnici koji su posumnjali u autentičnost fotografije.

Svim onim skepticima koji smatraju da je fotografija previše retuširana jer na njoj Khloe izgleda nevjerojatno dobro brzo je odgovorila bez dlake na jeziku.

– Ovu fotku objavljujem za sve hejtere koji mi ne priznaju svakodnevno vježbanje iako je ono očigledno. Slika slijeva originalna je snimka koja je retuširana. Da, koža je glađa i sjene su maknute, no mislim da izgledam dobro i bez toga. Prihvaćam svoje mane – poručila je Khloe svim dušobrižnicima.

Otkrila je i da ju je na snimanje nagovorila sestra Kim Kardashian koja joj je bezuvjetna podrška u svemu što radi i koja joj ulijeva najviše samopouzdanja.

 

>>'Ona je moja cura, žena. Vjerujem da ima šanse da se pomirimo'

>>Khloe Kardashian ne može se rastati od Lamara jer je nestao

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

DŠ__
16:39 28.07.2015.

Nevjerojatni su naši mediji. Usvojili izraz "hejteri", a ovdje nitko nikoga ne mrzi. Nekomu ova dama nije simpatična, ali daleko je to od mržnje. No mediji ne bi bili mediji da stvaraju zlu krv. Sramota!

MR
MRUDante
18:52 28.07.2015.

"Jedna od naslavnijih sestara na svijetu" Hvala gdična Buva što ste mi u dom doveli ovu iznimno kvalitetnu i nadasve slavnu osobu od koje moja i sva ostala djeca u HR mogu naučiti kako postati kvalitetna osoba i zaposliti se kao novinar u VLu. Vaš doprinos novinarstvu je nemjerljiv!!!!!! Hvala od srca još jednom!!!!!!!!

Avatar TheJack
TheJack
04:11 29.07.2015.

Jojjjj . sto nemam pozadinu vecu od bivseg SSSR-a???

Još iz rubrike Showbiz