još danas i sutra

Požurite i kupite povoljniju ulaznicu za INmusic festival do 17. travnja!

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Požurite i kupite povoljniju ulaznicu za INmusic festival do 17. travnja!
16.04.2014.
u 19:21
Jeftinije ulaznice po cijeni od 299 kuna u prodaji su do sutra. Od petka vrijedi nova cijena od 349 kuna
Pogledaj originalni članak

Jeftinije ulaznice za ovogodišnje deveto izdanje INmusic festivala koji će se održati 23., 24. i 25. lipnja po trenutnoj cijeni od 299 kuna bit će u prodaji samo još do četvrtka, 17. travnja!

Od 18. travnja cijena festivalskih ulaznica iznosit će 349 kuna, dok će kamperske ulaznice biti u prodaji sve do festivala po cijeni od 150 kuna.

Deveto izdanje INmusic festivala održat će se već tradicionalno na Otoku mladosti zagrebačkog Jaruna u standardnom trodnevnom izdanju, odnosno uključivat će nulti dan i dva redovna dana festivala. Nestrpljivo se iščekuju nastupi bendova kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, Flogging Molly, Wolfmother i mnogih drugih, no ne treba zaboraviti da će INmusic i ove godine, osim glazbenog sadržaja, predstaviti i razne dodatne sadržaje koji će tek biti najavljeni.

Francuski majstor

Otvorena treća velika pozornica na INmusicu, Vitalic jedno od imena Hidden stagea!

Mnoge vjerne posjetitelje INmusica razveselit će činjenica da će treća velika pozornica, Hidden Stage, biti otvorena na ovogodišnjem INmusicu, a jedno od imena koje ćemo gledati na istoj je francuski majstor DJ Pascal Arbez aka Vitalic! Podsjetimo, program INmusica odvija se na Main Stageu, OTP World Stageu i Hidden Stageu, uz još mnogobrojne manje pozornice i druge dodatne sadržaje koji će uskoro biti najavljeni.

INmusic festival proteklih je godina primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji INmusic nazvao "Woodstockom 21. stoljeća" i uvrstio ga među 10 svjetskih festivala koje treba posjetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala.

Vrlo atraktivan program ovogodišnjeg INmusic festivala realiziran je zahvaljujući potpori Ožujskog piva, OTP banke i Turističke zajednice Grada Zagreba. Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u Tisak Media centrima diljem Hrvatske, u Dirty Old Shopu u Zagrebu, putem Tisak Media Webshopa te službene stranice festivala inmusicfestival.com po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Od 18. travnja cijena festivalske ulaznice iznosit će 349 kuna.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.