hollywoodske krađe

Poznati redatelj zatekao pljačkaše u kući i sukobio se s njima

Foto: Eventpress/DPA/PIXSELL
Foto: Tammie Arroyo/PA Photos/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Tammie Arroyo/PA Photos/Pixsell
18.12.2018.
u 10:00
Losanđeleska policija pregledava videonadzorne kamere iz susjedstva i nadaju se da će tim putem saznati identitet kradljivaca
Pogledaj originalni članak

Nastavljaju se pljačke poznatih po Hollywoodu.

Ovog puta na redu je bio je redatelj Quentin Tarantino, a posebno je zastrašujuće što je bio u kući kad su mu provalili tijekom noći. TMZ piše kako je Tarantino spavao kad je čuo razgovor dvaju provalnika koji su ušli kroz prozor.

No, baš kao i u njegovim filmovima gdje glavni likovi nikad nisu žrtve – redatelj „Reservoir Dogsa“, „Kill Billa“, „Pulp Fictiona“ i još mnogih uspješnih filmova se odlučio sukobiti s dvojcem koji je provalio. Uspio ih je otjerati, no oni su već stigli ukrasti nešto nakita i druge imovine te su pobjegli. Losanđeleska policija pregledava videonadzorne kamere iz susjedstva i nadaju se da će tim putem saznati identitet kradljivaca.

Podsjetimo, prije dva mjeseca opljačkana je i kćer Magic Johnsona koju su isto opljačkala dva provalnika te su odnijeli Rolex, nakit i ostale dragocjenosti te  sav novac što je imala u kući. 

Pogledajte video o glumicama koje su svoja lica uništila botoxom:

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
16:05 18.12.2018.

Da nisu zakljucavali, steta bi bila manja.