samo veselo

Ponovno se slavi kod Vedrana i Franke!

Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
02.09.2019.
u 21:00
Ljubav prema Oskaru za Vedrana je nešto posebno zato je upravo njega istetovirao na nogu i na taj način pokazao koliko mu je stalo do ljubimca.
Pogledaj originalni članak

Najdraži ljubimac našeg poznatog nogometaša Vedrana Ćorluke i njegove supruge Franke, pas Oskar, danas slavi peti rođendan.

- Znate da je, kad je fešta, dozvoljeno i pretjerivanje, pa se morao malo zasladiti i prije torte! A prije nego je u naše živote ušetao ovaj dlakavac, bila sam totalna ‘cat person’. Odrasla sam s plemenom mačaka koje sam sakupljala po ulicama, pa su se kod nas našli Bjelko, Mujo, Kićo, Mama Malik, Nera, Luna, Eddi - priznala je Franka u rođendanskoj čestitki.

Foto: Instagram screenshot

- Otkad imam Oskara, možda ipak mrvicu naginjem na pseću stranu u toj vječnoj borbi između ljubitelja mačaka i pasa. Ali, možda ipak najbolje da ovaj put ostanem neutralna? Ipak su i mačke i psi dio mojeg života oduvijek! - zaključila je lijepa pjevačica koja ne skriva ljubav prema njihovom shiba inu.

Foto: Instagram screenshot

Ljubav prema Oskaru za Vedrana je nešto posebno zato je upravo njega istetovirao na nogu i na taj način pokazao koliko mu je stalo do ljubimca. Franka i Vedran slavili su i prošli Oskarov rođendan, i to s tortom u obliku pseće šape.

Vezu s Frankom Ćorluka je započeo u vrijeme svog velikog nogometnog transfera iz londonskog Tottenhama u moskovski Lokomotiv. Englesku prijestolnicu zamijenio je ruskom, a prije odlaska na istok nekoliko tjedana proveo je na našoj obali družeći se s prijateljima, a ali i Frankom koja mu je već na prvi pogled zapela za oko.

I u Frankinu životu u to vrijeme događale su se velike promjene. Tada 21-godišnja glazbenica u Hrvatsku je stigla nakon završetka školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Smiješila joj se inozemna karijera, no ona se ipak odlučila vratiti na naš teritorij i ovdje nastaviti graditi glazbenu karijeru ne sluteći da će već isto ljeto pronaći ljubav svog života.

Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka oduševili su obožavatelje kada su na Instagramu objavili da će uskoro dobiti dijete. Otkrili su da će njihovo prvo dijete biti muško.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SO
sohnahoakasaa
00:01 03.09.2019.

Posle onog da nosiš 'mini' čoveka (?????) mislila sam da nemre gore. I tak veliš, ti si 'kat person'....majko moja. Kak te Čarli nebi volel jako (ne znamo sigurno dal isto ko pesa) kad bu si celi život s tobom mozak odmaral.