IZGLEDA WOW!

Ponosno ih pokazuje! Balaševićeva supruga ima 61 godinu, ali noge kao 20-godišnjakinja

Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL
Đorđe i Olivera Balašević
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Olivera Balašević
Foto: Instagram
Olivera Balašević
Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL
Đorđe i Olivera Balašević
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Đorđe i Olivera Balašević
Foto: Screenhot Youtube/Al Jazeera Balkans
Olivera Balašević
20.05.2020.
u 08:00
Supruga najpoznatijeg kantautora ovih prostora Đorđeta Balaševića oduševila je fanove mladolikim izgledom u šestom desetljeću.
Pogledaj originalni članak

Na posljednjoj fotografiji na Instagramu Olivere Balašević, supruge poznatog kantautora Đorđa Balaševića, ne prestaju pljuštati komentari puni pohvala i komplimenata. Naime, ova šezdesetjednogodišnjakinja se uspela na ljestve kako bi obojala dio prozora i pokazala noge za koji mnogi tvrde da su kao u one 20-godišnjakinje.

Foto: Instagram
Olivera Balašević

- Skakala sam čak i sa merdevina… s druge, treće prečage… glupača, čula sam da žene to rade. Ali nije se dala! Ma, kakvi... Onda sam našla jedan veliki kamen… pljosnati, onako, da li od tocila ili je služio za kupus, đavo će ga znati?.. Pa sam tako spavala, s tim kamenom na stomaku… možeš misliti kakav je to san bio!? Nedelju dana, možda. Možda i duže... A sad se čudim što skače s mosta. I ume da uprti onoliki teret - pa sve je to ona učila još sa anđelima, moja Anuška… - napisala je Olivera u opisu fotografije ispod koje ne prestaju stizati komplimenti.

"Predivno", "Genijalno", "Olja, djevojčice..." samo su neki od onih koji su pristigli lijepoj supruzi Đorđa Balaševića.

Podsjetimo, sredinom studenog prošle godine Đorđe je doživio infarkt zbog kojeg je otkazao neke nastupe, a njegova djeca pisala su o tome na društvenim mrežama, dok Olivera tih dana nije ništa objavljivala. Ipak, kada je to odlučila napraviti, objavila je fotografiju na kojoj se penje na ogradu mosta u njezinom rodnom Zrenjaninu.

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Facebook/ Naš potok
Beba Balašević
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook

- Mnogo godina kasnije naučila sam da se i najnježnija roditeljska briga izražava na najgrublje moguće načine, i mogu samo reći da sam onda sve to podnijela hrabro, kao što sam hrabro i prekoračila ogradu nadaleko čuvenog Visećeg mosta u Zrenjaninu - napisala je Olivera. 

Pratitelji su joj tada poručili kako je lijepo što i dalje dolazi u rodni kraj. Beba Balašević, kći Olivere i Đorđa tada je obznanila na  Facebooku kako se pjevač osjeća: - Tata je dobro. To je bez dileme najvažnije. Čovjek koji je vjerojatno najviše puta u svojim stihovima spomenuo srce našao se sada u situaciji da ga njegovo malko zabrine...Đole je dobro raspoložen i već nasmijava i nas i momke i djevojke na odjelu.

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar ПредседникЧетничкеОмладине
ПредседникЧетничкеОмладине
08:37 20.05.2020.

Na njenim nogama se ne vidi da se Juga raspala pre trideset godina...

Avatar essek22
essek22
08:35 20.05.2020.

Jedan je Balašević...Za hejtere, od početka je javno bio protiv Miloševića, a i po glazbi puno bliži nama hrvatima..

MT
makan tahi
16:14 20.05.2020.

valjda nije bila puno na nogama