Omiljena serija

Pogledajte video, obožavatelj otkrio detalj o 'Prijateljima' koji 20 godina nitko nije uočio

Foto: Screnshoot
Prijatelji
Foto: Screenshot
prijatelji
Foto: Screenshot
prijatelji
30.11.2016.
u 10:29
Jedan obožavatelj primjetio je kako u epizodi "The One With Rachel's Date" Monicu ne glumi Courtney Cox nego neka nepoznata žena
Pogledaj originalni članak

I nakon 22 godine od početka prikazivanja serija "Prijatelji" obožavatelji otkrivaju nepoznate detalje o seriji. Poklonici ove serije, pomno gledajući jedan nastavak "Prijatelja" naslovljen "The One With Rachel's Date", primijetili su detalj koji nitko dosad nije uočio. 

Naime, u jednom kadru, u trenutku dok Monica i Phoebe pričaju, očigledno je kako Monicu ne glumi Courtney Cox nego netko sasvim drugi. Spomenutu scenu na svom profilu na Twitteru objavio je obožavatelj Nick Pettigrew.

– Pogledao sam svaki nastavak milijun puta i dosad nisam primijetio da u ovoj sceni Courtney Cox glumi najgora moguća zamjena ikad – napisao je Nick. 

>>Jennifer Aniston otkrila detalj o seriji 'Prijatelji' koji će vas iznenaditi

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.