krenula sezona

Pogledajte tko je sve bio na BAT-ovom gala eventu i zašto su svi pričali o Nataši Janjić!

Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
Foto: PR
08.09.2018.
u 14:36
Poznati su jučer okupirali Zagrebački Velesajam.
Pogledaj originalni članak

Event “The Future is Glowing” sinoć je na Zagrebačkom Velesajmu okupio mnoge poznate osobe.

Kompanija British American Tobacco u Zagrebu je lansirala veliku tehnološku inovaciju, premium uređaj nove generacije “glo”, a što se krije iza tog imena došla su provjeriti mnoga poznata imena iz javnog života poput Nataše Janjić - koja je nedavno potvrdila da je trudna, Janka Popovića Volarića, Gorana Bogdana, Ivana Šarića, Marijane Batinić, Luke Nižetića, Antonije Mandić, Aleksandre Dojčinović, Rite Rumore i brojnih drugih.

Za neponovljivu atmosferu zaslužni su bili klavirski virtuoz Maksim Mrvica i jedinstveni plesno akrobatski Blacklight nastup skupine Anta Agni.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar rubinet
rubinet
19:54 08.09.2018.

Mogu zamisliti što su o njoj pričali....