MAMI UZDAHE

Pogledajte novi spot Teške industrije i dopustite da vas Majin seksipil i snažan vokal potpuno očara!

Foto: Promo
Teška industrija
Foto: Promo
Teška industrija
23.11.2016.
u 19:45
- Velika mi je čast, zadovoljsto i priznanje biti dio Teške industrije, prvenstveno jer onoj 'lakoj' nikad nisam i neću pripadati
Pogledaj originalni članak

Legendarna Teška industrija premijerno je predstavila svoj novi spot za pjesmu "Pratim te u stopu".  

Nakon što su prije samo dva mjeseca bend osvježili novim vokalom Maje Bajamić, ubrzo potom su i izdali novi singl, čime su na prvo emitiranje pobrali sve simpatije slušatelja. 

A u prilog tome govori i informacija kako su u samo nekoliko dana od predstavljanja pjesme, zasjali na nacionalnu listu HRTOP40, listu najemitiranijih pjesama.

- Velika mi je čast, zadovoljsto i priznanje biti dio Teške industrije, prvenstveno jer onoj 'lakoj' nikad nisam i neću pripadati. Činjenica da je riječ o regionalnom bendu još me više veseli, potiče i izaziva da budem najbolja i da dam najbolje od sebe našoj publici. Velika je to odgovornost i radost za koju sam spremna i u punoj snazi. Jedva čekam! - rekla je pjevačica Maja Bajamić, o dolasku u grupu.

 

Da stvar bude kompletna Teška industrija snimila je i spot, kojim se može potvrditi da mlada Splićanka osim izuzetnih vokalnih sposobnosti, posjeduje i glumačko umjeće. Svojom ljepotom i seksipilom izmamila je brojne uzdahe muškog djela publike.

Sa puno strasti i malo šminke, prikazala je jedan novi model samosvjesne žene. Muški dio benda je takođe imao svoju glumačku ulogu, gdje pantomimom dočarava svoju glazbu. 

Za razliku od predhodnih, ovaj spot je rađen u minimalističkom stilu, a suradnja je povjerena mladim ljudima s Akademije. Spot potpisuju Mladen Stanić i Sara Bernarda Moritz.  Gosti u spotu su Muc Softić (harmonika) i šarmantni mladić širokih ramena i lijepe građe, čije ime će ostati u tajnosti. 

>> Maja Bajamić nova je pjevačica Teške industrije

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.