Inspiracija

Plus size manekenka: Sretna sam što živim u vremenu kad su obline in

Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Lucija Lugomer
Foto: Instagram
05.11.2017.
u 13:35
Lucija Lugomer na Instagramu je napisala podužu objavu zašto je sretna što živi u vremenu kad su plus size modeli popularni i objasnila je zašto je važno voljeti samog sebe
Pogledaj originalni članak

Naš plus size model Lucija Lugomer svakim danom je sve popularnija i ima sve veći broj obožavatelja na društvenim mrežama.

Novom objavom na Instagramu, uz koju je objavila fotografiju na kojoj nosi mini suknju i top, izrazila je zadovoljstvo što živi u vremenu kad su obline popularne.

 

 

Zahvalna sam što živim u vremenu kada su plus size modeli in i kada možemo pomoći jedni drugima da rastemo zajedno. Kada razmislite, ovaj svijet  je okrutan oko svega i nameće nam da nikad nismo dovoljno dobri. U školi učimo toliko toga, ali nitko nas ne podučava kako voljeti samog sebe. - piše Lucija u svojoj objavi. 

U postu piše koliko je važno voljeti sam sebe i kako je postala sama sebi najveći obožavatelj i rekla kako svaki dan dobije poruke od mladih djevojaka i žena koje joj poručuju da je svojim stavom i objavama promijenila njihov život. 

Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
09.08.2016., Generalski Stol - Lucija Lugomer, prvi hrvatski plus size model, na rijeci Mreznici. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
Generalski Stol - Lucija Lugomer
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Facebook
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram
Lucija Lugomer
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Lucija Lugomer i Kristina Šalinović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Lucija Lugomer
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Lucija Lugomer
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Lucija Lugomer

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

IV
ivica.vranjic
13:57 05.11.2017.

Ka bombončić!!!

Avatar indigo25
indigo25
14:47 05.11.2017.

Hahahahaha... Dobra fora.

VJ
Vl jedi govna
16:21 05.11.2017.

Samo se ti tješi moržu