Ups!

Pjevačica za dlaku izbjegla modnu katastrofu na crvenom tepihu, ali svi su primijetili da nije nosila donje rublje

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Foto: profimedia
03.12.2021.
u 23:00
Leigh-Anne Pinnock za premijeru filma 'Boxing Day' odabrala je odvažnu crnu haljinu.
Pogledaj originalni članak

Riskantan modni potez je povukla pjevačica " 'Little Mixa" Leigh-Anne Pinnock kada je birala outfit za premijeru filma 'Boxing Day'. Crna haljina je uvijek klasik i modni kritičari će često reći kako s takvim odabirom ne možete pogriješiti, ali Pinnock je ova haljina zadala popriličnu glavobolju i u jednom trenutku je zamalo pokazala i previše.

S prednje strane djeluje kako s ovom haljinom ništa ne može poći po zlu, ali visoki prorez na nogama i gola leđa daju joj notu seksepila ali jedan krivi korak i vjetar koji je puhao skoro su pjevačicu doveli u rubriku modne sramote na crvenom tepihu. U zadnji čas je Leigh-Anne rukama primila dio haljine i spriječila da joj se vidi stražnjica, a dok je to radila okupljeni su vidjeli kako ispod haljine ne nosi donje rublje. Dok se 29-godišnja pjevačica na crvenom tepihu borila da joj haljina stoji na mjestu, njezini obožavatelji su joj na Twitteru dijelili komplimente za ovako seksepilni look na crvenom tepihu.

Foto: profimedia

- Bila sam tako nervozna na snimanju, ovo mi je prva uloga u životu i to u tako velikom filmu i nisam htjela nikoga razočarati. Uživala sam u svakoj sekundi na setu i voljela bih jednom godišnje snimiti film jer ovo je nezaboravno iskustvo - izjavila je pjevačica uoči premijere. Ovog ljeta otkrila je kako je rodila blizance i to je s obožavateljima podijelila objavom na Instagramu, a otac njezinih blizanaca je njezin zaručnik i nogometaš Andre Gray.

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.