Na Jamajci

Pjevačica u oskudnom bikiniju pokazala svoje atribute

Foto: Instagram
Pjevačica u oskudnom bikiniju pokazala svoje atribute
03.08.2017.
u 15:12
Rita Ora ljetuje s prijateljicama, a kako se provodi na Jamajci pohvalila se obožavateljima, kojih samo na Instagramu ima 12 milijuna.
Pogledaj originalni članak

Rita Ora potrudila se opet zagolicati maštu svojim obožavateljima.

U trendi crvenom kupaćem kostimu fotkala se na Jamajci gdje provodi godišnji odmor s prijateljicama i fotku je objavila na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

Pjevačica albanskih korijena u oskudnom bikiniju pokazala je svoje atribute i dobila samo komplimente od obožavatelja kojih samo na Instagramu broji 12 milijuna

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MA
marli
19:13 03.08.2017.

Degenerično vrijeme pratitelja, sljedbenika i instagrama

Avatar megatronman
megatronman
17:37 03.08.2017.

Zgodna Albanka. Kao i Dua Lipa.

LA
Lazov
20:03 03.08.2017.

To je moja bivsa