OVO NISU OČEKIVALI

Paru kojem je zamalo propalo vjenčanje zbog Thomasa Cooka stiglo iznenađenje iz snova

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
05.10.2019.
u 07:00
Par iz Liverpoola kontaktirao je čuveni hotel Ceasar's Palace i organizirao im put iz Liverpoola. Uz to su im na vjenčanje doveli i gosta iznenađenja - ni manje ni više nego Roda Stewarta, koji im je otpjevao pjesmu "Have I Told You Lately", uz pratnju gitarista i violinista.
Pogledaj originalni članak

Sharon Cook i Andrew Aitchison ovog su tjedna planirali put s prijateljima u Las Vegas, gdje su se namjeravki vjenčati. No, već uplaćeni aranžmani propali su nakon banrota tvrtke Thomas Cook. Ipak, Sharon i Andy dobili su vjenčanje iz snova. 

Par iz Liverpoola kontaktirao je čuveni hotel Ceasar's Palace i organizirao im put iz Liverpoola. Uz to su im na vjenčanje doveli i gosta iznenađenja - ni manje ni više nego Roda Stewarta, koji im je otpjevao pjesmu "Have I Told You Lately", uz pratnju gitarista i violinista. Uz to su i dobili posebne ulaznice za njegov koncert u Las Vegasu u petak. 

 

- Znači, Rod Stewart se pojavio na našem vjenčanju i pjevao mojoj supruzi. Ne mogu vjerovati što se sve dogodilo prooteklog tjedna, a ovo je vrhunac. Hvala Rod, napravili ste nam vjenčanje iz snova, apsolutna ste legenda - napisao je Andrew na Twitteru. 

Inače par je za avionske karte Thomasu Cooku uplatio gotovo 75 tisuća kuna. Kad je tvrtka propala, pomislili su da je sve propalo jer više nisu imali novca za nove karte. Samo tri dan prije vjenčanja kontaktirali su ih iz Ceasar's Palacea i rekli da će oni organizirati let preko američke kompanije Delta. Budući da je tog tjedna u njihovom hotelu odsjeo Rod Stewart, zamolili su ga da mladencima otpjeva jednu pjesmu. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.