Kings of Style

Ovog vikenda u Zagrebu veliki festival street plesova

04.04.2018.
u 13:11
Ovo urbano plesno natjecanje održava se 8. travnja u SD Trešnjevka, svim ljubiteljima sporta poznatijoj kao popularna Kutija šibica.
Pogledaj originalni članak

Svi ljubitelji plesa i plesači koji će se ovaj vikend naći u Zagrebu pozvani su da navrate na uzbudljivo plesno događanje pod nazivom „Kings of Style“ u organizaciji plesne skupine Atomic Dance Factory.

Ovo urbano plesno natjecanje održava se 8. travnja u SD Trešnjevka, svim ljubiteljima sporta poznatijoj kao popularna Kutija šibica.
„Kings of Style“ prometnuo se u najveći urbani plesni festival u regiji a po jubilarni peti puta okuplja najveći broj plesača do sada. Među 1000 prijavljenih plesača su najbolje hrvatske urbane plesne grupe te brojne plesne skupine iz cijele regije a posebno susjedne Slovenije, iz koje nam dolaze ponajbolji svjetski hip hop plesači. Najpoznatiji među njima su članovi grupe Artifex Crew, svjetski i europski prvaci u hip hopu:

“Volimo doći u Hrvatsku i Zagreb, volimo „Kings of style“, mi smo tu od samih početaka. Ovdje ima jako puno dobrih plesača, s nekima od njih smo s godinama postali i dobri prijatelji “, istaknuo je jedan od voditelja slovenske plesne atrakcije Miha Furlan te dodao:

„Na samom natjecanju se od plesača očekuje uvježbanost, tehnika, inovativan pristup plesu i scenskom nastupu što svim prisutnima obećava pravu glazbeno-plesnu poslasticu. Slovenski plesni klubovi su pokazali veliko zanimanje za ovaj Festival i bit će zanimljivo vidjeti kako će se snaći na ovom terenu“.

Dodajmo da će sve plesne skupine svoje vještine pokazati u street dance koreografijama a za titulu najboljih bore se djeca, juniori i seniori u kategorijama timova i velikih timova. Natjecanje svoju originalnost i atraktivnost temelji na specifičnom sustavu ocjenjivanja, stvorenom od strane najistaknutijih plesača i koreografa u regiji.

“Ugodno smo iznenađeni brojem prijavljenih domaćih i stranih plesača, njihova raznolikost najavljuje sjajnu konkurenciju i siguran sam da će svi pokazati najbolje od sebe. Publiku očekuje pravi plesni spektakl“, izjavio je u ime organizatora Saša Krnetić, ujedno glavni voditelj i koreograf plesne skupine Atomic Dance Factory.

RASPORED FESTIVALA:
07.04.2018. Who Got the Ju!ce, 17 – 22 h, Klub Super Super + afterparty
08.04.2018. Kings of Style, 18 – 22.30 h, Sportska dvorana Trešnjevka (Kutija šibica)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.