SLAVLJE ZA PAMĆENJE

Ovo ne viđamo često! Mamićeva snaha objavila rijetku fotografiju sa suprugom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
17.08.2020.
u 19:03
Iako privatni život drži podalje od očiju javnosti, dio atmosfere s proslave 36. rođendana Tia Mamić podjelila je s fanovima na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Hvala ti ljubavi za najljepši rođendan - napisala je 36-godišnja Tia Mamić, snaha Zdravka Mamića pozirajući na rijetkoj fotografiji uz supruga Marija s kojim će ove jeseni proslaviti treću godišnjicu braka. Nedavno je za RTL Exkluziv otkrila da su odmah po upoznavanju znali da su suđeni jedno drugome.

Foto: Instagram

- Uopće mi nije palo na pamet da ću se zaljubiti i krenuti u nešto, ali to se dogodilo. Mi smo odmah znali da je to-to - objasila je Tia novinarama koja s košarkašem Chrisom Warrenom inače ima sina Dominica, a Mario s bivšom voditeljicom Monikom Kravić iam dva sina, Jakova i Josipa. 

Foto: Instagram Asos
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
8172565
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
8172565
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram

Na proslavi svog rođendana nosila je ljubičastu haljinu cvjetnog uzorka, a Mario je bio u ležernom izdanju odjenuvši bijele hlače i plavu košulju zbog čega su njih dvoje postigli ujednačenu kombinaciju. Prošli mjesec par je pozirao povodom Marijevog rođendana, a tada je Tia istaknula svoj dekolte koji je oduševio mnoštvo fanova.

Podsjetimo, dugogodišnja vizažistica Lada Mitrašinović i snaha Zdravka Mamića Tia osmislile su puder losion za tijelo koji naglašava ljepotu kože laganim prikrivanjem sitnih nepravilnosti i ostaje na koži bez mrljanja i brisanja kroz cijeli dan.


 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
06:38 18.08.2020.

AUUUU. AUUUU VAU VAU HODI MALA MALO KOD CIKA MARTINA U SVAJCARSKU HODI MALA DA TI STARI KERA POKAZE STA ZNACI ONA STARA RIJEC IMA DA TE RAZBUCAM KAO SVINJA MASBU VRECU MALA BUDI SIGURNA DA TE CIKA MARTINA NE BI GURNIO DA KRAJA VODENOG KREVETA A AKO SE BUDE NETKO OD FAMILIJE MAMIC SLUCAJNO NESTA BUNIO MA NEMA PROBLEMA NACI CE CIKA MARTIN I NEKOGA TOPLOG BRATA I ZA MUSKE CLANOVE FAMILIJE MAMIC SAMO DOCI LJEPOTICE

Avatar YUKA1962
YUKA1962
22:31 17.08.2020.

Tako se fotkala s prvim mužem prije rastave !

LE
lector2corrector
20:41 17.08.2020.

a gde je on bre gostovo?