Ljepotice i genijalci

Ova ljepotica iz showa Nove TV kaže da je zanimljiva, luda i ponekad bahata

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19.03.2019.
u 12:26
Martina Živko veli kako je bahata u situacijama kada je netko drugi prema njoj bahat.
Pogledaj originalni članak

Show "Ljepotice i genijalci" startao je jučer na Novoj TV i ovaj format predstavljen kao sociološki eksperiment u reality formatu već je privukao publiku.

Među ljepoticama koje su se prijavile u show ističe se 21-godišnja Martina Živko, koja sebe opisuje kao zanimljivu, ludu i ponekad i bahatu osobu, piše Dnevnik.hr. Ova 21-godišnja trgovkinja rodila se u Pitomači, a živi u Zagrebu i u ovoj televizijskoj avanturi najveća podrška su joj prijatelji i obitelj.

Aktivna je korisnica Instagrama na kojem je puno njenih zavodljivih fotografija, a sudeći po fotografijama voli kameru, a da je tome 
tako potvrđuje i sama Martina priznanjem kako je htjela postati glumica. To joj više nije prioritet, sada joj je prioritet kafić kojeg je nedavno otvorila. 

Želja joj je udati se i zasnovati obitelj, a trenutno nije u vezi. Izjavu u kojoj za sebe kaže da je ponekada bahata ovako je objasnila:
- Bahata sam u situaciji kada je netko drugi prema meni bahat. Uzvratim mu istom mjerom

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz