razočaran je

Otac Meghan Markle opleo po kćeri: 'Napravila je potpunu budalu od sebe'

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram
Kraljica Elizabetha i Meghan Markle
Foto: PA/Pixsell
Foto: YouTube/Screenshot
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: profimedia
Foto: Reuters
Thomas Markle
Foto: Reuters
Thomas Markle
22.11.2021.
u 13:10
Vojvotkinja Meghan Markle nedavno je gostovala u emisiji omražene voditeljice i svoje dugogodišnje prijateljice Ellen DeGeneres, a reakcije na njezino pojavljivanje ne prestaju.
Pogledaj originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle nedavno je gostovala u emisiji omražene voditeljice i svoje dugogodišnje prijateljice Ellen DeGeneres, a reakcije na njezino pojavljivanje ne prestaju.

Njezino je ponašanje razljutilo Britance koji su jasno dali do znanja da joj titula vojvotkinje ne pristaje, a sada se javio i njezin otac Thomas Markle koji nije imao nimalo lijepe riječi za Meghan. 

– Meghan je napravila potpunu budalu od sebe i trebala bi izgubiti titulu. Volim svoju kćer, ali njezin nastup bio je smiješan – rekao je Thomas za britanski The Sun.

Vojvotkinja je pristala sudjelovati u raznim šalama pa je tako, između ostalog, zafrkavajući prodavače hrane, pristala raditi svakakve neobične stvari. Radila je čučnjeve, dodirivala se predmetima po licu, a u jednom trenutku pila je mlijeko iz dječje bočice, a upravo je ta scena izazvala lavinu reakcija i razbjesnila Britance, a javio se i voditelj Piers Morgan.

Foto: YouTube/Screenshot

– Debakl s Ellen razotkrio je Meghaninu želju da bude slavna reality osoba na C-listi, a ne kraljevska žena dostojna A- liste. Čak bi i Kardashianke shvatile da je im je štos s uličnim prodavačima ispod časti i da štete svojoj reputaciji. Ovo je na razni djeteta i jako sramotno – započeo je Morgan.

– Potpuno je ponižavajuće da se netko iz kraljevske obitelji tako ponaša i ne samo zato što Meghan izgleda smiješno već zbog toga što i britanska monarhija izgleda smiješno. Već sam to rekao, a sada ću ponoviti: kraljica im mora što prije oduzeti kraljevske titule prije nego što ova drska i pohlepna kampanja uništi sve što je kraljica radila – zaključio je Piers.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
Kardinal
14:00 22.11.2021.

Ma žena je glupa za 10.