Priznanje glumice

Osvojila je Oscar kad je imala 10 godina, a od pete je žrtva seksualnog nasilja

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
08.10.2018.
u 11:33
Tatum O'Neal kaže kako je zbog majčinih problema s drogom i alkoholom često bila sama i u društvu njenih prijatelja.
Pogledaj originalni članak

Najmlađa dobitnica Oscara, glumica Tatum O'Neal na Instagramu je objavila emotivnu poruku o tome što je prolazila kao žrtva seksualnog nasilja i zlostavljanja.

- Doživjela sam seksualno zlostavljanje i nasilje više puta. To nije bila moja krivnja jer sam imala 5, 6, 12, 13 i 15 godina i bilo je to s muškarcima s kojima sam se osjećala sigurnom i čije društvo nije trebalo predstavljati opasnost- napisala je danas 54-godišnja glumica.

O'Neal je Oscara osvojila kada je bila desetogodišnjakinja za ulogu u filmu "Paper Moon" u kojem je glumila s tatom Ryanom O'Nealom. Kaže kako je zbog majčinih problema s drogom i alkoholom često bila sama i u društvu njenih prijatelja.

 

 

Život s roditeljima ovisnicima bio je stresan i  pun nasilja, kaže glumica i dodaje kako se to odrazilo na njen život i odrastanje. Osvrnula se i na Donalda Trumpa i njegov odabir Bretta Kavanaugha za  jednog od sudaca Vrhovnog suda. Kavanaugha su tri žene optužila za seksualni napad.

- Vidjeti predsjednika SAD-a kako se ruga ženama, ženama koje su žrtve seksualnog zlostavljanja. Potonuli smo u toliku dubinu pokvarenosti za koju nikad nisam mogla ni zamisliti da bi je jedan predsjednik SAD-a mogao dotaknuti  - napisala je Tatum.

Tatum ima troje djece i bila je u braku s tenisačem Johnom McEnroeom. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

DU
Deleted user
11:47 08.10.2018.

Lažeš 100%....pa kod vas je pogled zlostavljanje.....ovaj feminacizam je postao rak rana društva. A i vidjeli smo kako ste režirali igru oko imenovanja ovog suca. Iskoristili ste onu ženu za svoje kretenske motive......dno septičke jame su ovi šatro lijevi liberali

KU
kupatilo
11:56 08.10.2018.

Majko moja 50 godina joj trebalo da progovori.Od pete je kaze prvi put silovana i tako redom nabraja godine ko vrijeme olimpiskih igara.Ocigledno ti nije bilo ruzno.