Pretjerali s operacijama

Operacije iz pakla! Nekada su bili seks-simboli, a sada su neprepoznatljivi

Foto: Profimedia
Foto: PA/PIXSELL, Profimedia
Foto: PA/PIXSELL, Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/PIXSELL, Profimedia
Foto: PA/PIXSELL, Profimedia
17.09.2019.
u 08:00
Pogledaj originalni članak

Kylie Jenner ima 22 godine i zahvaljujući realityju "Keeping up with the Kardashians" odrasla je ispred tv kamera i izgled joj se drastično promijenio od tinejdžerskih dana. Dugo vremena je tvrdila kako je za njene velike usne zaslužna šminka koju koristi u što je bilo teško povjerovati. Na kraju je ipak priznala da je povećala usne. 

Seks simbol Hollywooda, tako su nekada zvali glumca Mickeyja Rourkea sve dok lice nije uništio estetskim operacijama. Poznato je da je nos operirao najmanje pet puta, a glumac je i sam priznao kako je jednom otišao kod lošeg estetskog kirurga i nakon toga je situacija s njegovim licem krenula u lošem smjeru. 

Lara Flynne Boyle još je jedan primjer kako pretjerivanje s estetskim operacijama može u potpunosti promijeniti izgled. S operacijama je počela početkom 2000-ih i isprva nije htjela priznati da je išla pod nož, a kasnije je rekla kako je zbog straha od starenja otišla na operacije te da redovito koristi botoks. To se kod Lare pretvorilo u ovisnost i sasvim je promijenilo njezin izgled.

Jennifer Gray proslavila je uloga u sada kultnom filmu "Prljavi ples" u kojem je glumila Baby Houseman, a ova sada 58-godišnja glumica ne krije kako joj su joj operacije uništile izgled. - Jedna operacija je bila kao iz pakla. Uvijek ću biti ona glumica koja je nekada bila poznata, a koju danas nitko ne prepoznaje zbog te operacije - rekla je jednom glumica.

Priscilla Presley ove godine napunila je 73 godine i supruga kralja rocka Elvisa već godinama izgleda identično. Lice joj nema mimike jer je pretjerala s botoksom, a bila je i žrtva estetskog kirurga iz Argentine Daniela Serrana koji je svojim pacijenticama ubrizgavao industrijski silikon umjesto botoksa.

Meg Ryan još je jedan primjer hollywoodske ljepotice kojoj su odlasci estetskom kirurgu drastično promijenili izgled. Kraljica romantičnih  komedija nikada nije priznala da je bila na operaciji ili tretmanima botoksa, ali ni ne mora to priznati jer fotografije sve govore.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

CV
cvikcange
09:20 17.09.2019.

Rourke je facu razbio boksom. Ili je novinar premlad da bi znao kako je Rourke ostavljao boks radi glume, ali i glumu radi boksa. I bio je prilično dobar boksač,

ZB
Zoki-Bijela
08:24 17.09.2019.

Pacijenti

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
09:06 17.09.2019.

Da su se sredili jesu, ali uspoređivati kako su izgleda prije 30 i više godina i danas...