superpar

'Fizički me napastovao, nije se upucavao': Matea se pojadala u emisiji

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL Screenshot
18.04.2019.
u 09:20
Knadidati su odglumili susret na autobusnoj postaji kako bi se oraspoložili. Matea se našalila da ju je Zvonimir napastovao.
Pogledaj originalni članak

Kad su se vratili u vilu, Enis je pokušao oraspoložiti Mateu i Zvonimira pa je predložio da odglume svoj susret na autobusnoj postaji jer ionako moraju vježbati za predstavu, piše RTL.

„Ona je bila ljuta, a on je bio strašno uporan, malo dosadno uporan“, komentirala je Tina njihovu scenu, a Enis mu je pomagao.

"On je mene ovako fizički napastovao. Trljao mi se uz rame " našalila se Matea na Zvonimirovo upucavanje.

„Bitno je da je malo nasmiješ“, govorio je dok su se ostali natjecatelji smijali, a Enis je potom glumio policajca koji spašava Mateu od manijaka. „Enis je odličan“, rekao je zadivljeno Davor. Potom su „na scenu“ došli Bada i Toca, koji će pokazati svoje glumačke sposobnosti dok reinterpretiraju svoj prvi susret, a poslije njih glumili su Jana i Miroslav.

„Miki je legenda u zavođenju, on je naš mali dobri medvjed“, komentirao je Davor i dodao kako je siguran da je Jana zavela njega, a ne on nju. Najsmješniji su, naravno, bili Tina i Davor. „Ja sam tebe zbario kod mene na novoj godini, pala si kao kruška“, prisjećao se Davor. „Mislim da bi njemu dobro sjela gluma“, rekao je Miroslav.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.