Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
superpar

'Fizički me napastovao, nije se upucavao': Matea se pojadala u emisiji

Foto: RTL
1/6
18.04.2019.
u 09:20

Knadidati su odglumili susret na autobusnoj postaji kako bi se oraspoložili. Matea se našalila da ju je Zvonimir napastovao.

Kad su se vratili u vilu, Enis je pokušao oraspoložiti Mateu i Zvonimira pa je predložio da odglume svoj susret na autobusnoj postaji jer ionako moraju vježbati za predstavu, piše RTL.

„Ona je bila ljuta, a on je bio strašno uporan, malo dosadno uporan“, komentirala je Tina njihovu scenu, a Enis mu je pomagao.

"On je mene ovako fizički napastovao. Trljao mi se uz rame " našalila se Matea na Zvonimirovo upucavanje.

„Bitno je da je malo nasmiješ“, govorio je dok su se ostali natjecatelji smijali, a Enis je potom glumio policajca koji spašava Mateu od manijaka. „Enis je odličan“, rekao je zadivljeno Davor. Potom su „na scenu“ došli Bada i Toca, koji će pokazati svoje glumačke sposobnosti dok reinterpretiraju svoj prvi susret, a poslije njih glumili su Jana i Miroslav.

„Miki je legenda u zavođenju, on je naš mali dobri medvjed“, komentirao je Davor i dodao kako je siguran da je Jana zavela njega, a ne on nju. Najsmješniji su, naravno, bili Tina i Davor. „Ja sam tebe zbario kod mene na novoj godini, pala si kao kruška“, prisjećao se Davor. „Mislim da bi njemu dobro sjela gluma“, rekao je Miroslav.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije