Naslovnica Showbiz Zvijezde

'Fizički me napastovao, nije se upucavao': Matea se pojadala u emisiji

Knadidati su odglumili susret na autobusnoj postaji kako bi se oraspoložili. Matea se našalila da ju je Zvonimir napastovao.
18. travnja 2019. u 09:20 0 komentara 8037 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/6

Kad su se vratili u vilu, Enis je pokušao oraspoložiti Mateu i Zvonimira pa je predložio da odglume svoj susret na autobusnoj postaji jer ionako moraju vježbati za predstavu, piše RTL.

Superpar superpar 'Pucala sam iz polumitraljeza': Bada i Toca dokazali da su branili Hrvatsku

„Ona je bila ljuta, a on je bio strašno uporan, malo dosadno uporan“, komentirala je Tina njihovu scenu, a Enis mu je pomagao.

"On je mene ovako fizički napastovao. Trljao mi se uz rame " našalila se Matea na Zvonimirovo upucavanje.

Goran Jurenec Gospodin Savršeni: 'Bilo mi je žao vidjeti Hanu kako kopa po izmetu'

„Bitno je da je malo nasmiješ“, govorio je dok su se ostali natjecatelji smijali, a Enis je potom glumio policajca koji spašava Mateu od manijaka. „Enis je odličan“, rekao je zadivljeno Davor. Potom su „na scenu“ došli Bada i Toca, koji će pokazati svoje glumačke sposobnosti dok reinterpretiraju svoj prvi susret, a poslije njih glumili su Jana i Miroslav.

superpar Kandidate posjetila vidovnjakinja Vera Čudina, nije im se svidjelo što je otkrila!

„Miki je legenda u zavođenju, on je naš mali dobri medvjed“, komentirao je Davor i dodao kako je siguran da je Jana zavela njega, a ne on nju. Najsmješniji su, naravno, bili Tina i Davor. „Ja sam tebe zbario kod mene na novoj godini, pala si kao kruška“, prisjećao se Davor. „Mislim da bi njemu dobro sjela gluma“, rekao je Miroslav.

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.