PROMJENA U KARANTENI

Omiljeni glumac objasnio drastičnu promjenu: 'Htio sam zabaviti supruga'

Foto: Instagram
Jim Parsons
Foto: Instagram
Jim Parsons
Foto: Instagram
Jim Parsons
Foto: 'DANNY MOLOSHOK'
'Jim Parsons, winner for outstanding lead actor in a comedy series as Sheldon Cooper in \'The Big Bang Theory,\' poses with his award backstage at the 62nd annual Primetime Emmy Awards in Los Angeles,
Foto: Youtube
Jim Parsons ima novi imidž!
Foto: Youtube
Jim Parsons ima novi imidž!
Foto: Youtube
Jim Parsons ima novi imidž!
12.05.2020.
u 17:00
Jim Parsons koji je domaćoj publici najpoznaitji kao Sheldon Cooper iz Teorije velikog praska iznenadio je fanove novim izgledom.
Pogledaj originalni članak

U emisiji SiriusXM-a voditelja Jesseja Caglea gostovao je svima poznat glumac s malih ekrana Jim Parsons. Proslavila ga je uloga uštogljenog, ali briljantnog znanstvenika Sheldona Coopera u seriji Teorija velikog praska, a svojim pojavljivanjem u spomenutoj emisiji iznenadio je fanove kad je osvanuo potpuno oblajhan!

Foto: Youtube
Jim Parsons ima novi imidž!

- Karantena uzrokuje promjene. Htio sam zabaviti supruga - nasmijao se 47-godišnji Parsons dok je objašnjavao voditelju svoju promjenu. 

Parsons i njegov suprug Todd Spiewak vjenčali su se 2017. godine nakon 15 godina veze. Inače njih dvoje upoznali su se u spoju naslijepo u karaoke baru, a Spiewak je tada pjevao "I Found Someone" od Cher.

- Upoznao sam ovog tipa (ovaj s mikrofonom) prije 14 godina i to je bila najbolja stvar koja mi se dogodila u životu, bez konkurencije. Jedan od najboljih poklona koji mi je poklonio je to što me više ne vodi na karaoke. Također, ovaj selfie napravljen je s pravim apartom, budući da naši mobiteli tada nisu imali kamere - stoji napisano ispod jedne stare objave na Instagramu u povodu njihove godišnjice.

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell

Parsons je 2012. tiho "izašao iz ormara", kada su u New York Timesu o njemu pisali kao o "homoseksualcu u 10-godišnjoj vezi".  Sam Parsons je u godinama koje su slijedile često govorio o svojoj vezi, kako u intervjuima, tako i na društvenim mrežama. Na dodjeli Emmyja 2013. posebno se zahvalio svom dečku Toddu "najboljoj osobi na planetu".

Foto: Instagram
Jim Parsons

No, iduće godine je gostujući u showu kod Ellen DeGeneres rekao kako nije toliko entuzijastičan oko ideje braka. Novopečeni mladenci imaju i svoju produkcijsku kuću Wonderful Production LLC.

Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:38 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Avatar LauraEE79
LauraEE79
01:43 13.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub