OBJAVIO SNIMKE

Nakon šuškanja da Severina ima novog dečka oglasio se Igor

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Instagram
Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
24.11.2020.
u 15:44
Podsjetimo, pjevačica je demantirala vezu s deset godina mlađim Tomislavom Voštinićem, s kojim ju je povezao jedan srpski tabloid.
Pogledaj originalni članak

Nakon vijesti da je u vezi s deset godina mlađim vinarom Tomislavom Voštinićem, reagirala je i sama pjevačica Severina Kojić. Demantirala je vezu s vinarom te obznanila da je i dalje u braku s Igorom Kojićem. Međutim, par se već dulje vrijeme ne pojavljuje zajedno u javnosti, a šuškanja o raspadu odnosa su zbog toga sve glasnija.

Nakon što su se mediji danas raspisali, Igor je na svom Instagramu objavio nekoliko priča, posvećenima svecima srpske pravoslavne crkve.

Foto: Instagram

Naime objavio je fotografiju srpskog kralja Stefana Dečanskog kojeg na današnji dan slave vjernici pravoslavne vjeroispovjesti. Osim toga, objavio je i snimku iz manastira Dečani.

Foto: Instagram

Ovo nije jedina objava s religijskim motivom Igora Kojića u posljednje vrijeme. Uglavnom upravo takve prevladavaju posljednjih nekoliko mjeseci. Osim Severine na Instagramu, prati tek dva profila - Patrijarha Pavla i profil Poruke svetih otaca.

Pisalo se kako je njihov brak u krizi, a ta kriza je navodno počela nakon što je Severina veći dio karantene provela s Igorom i njegovim roditeljima u Beogradu. U Beogradu se zadržala mjesec dana jer je u to vrijeme i njezin sin Aleksandar bio u Beogradu s ocem Milanom Popovićem. Ona se u travnju vratila u Zagreb, a Igor je ostao u Beogradu i od tada se navodno nisu viđali. Svoju energiju je pjevačica sada usmjerila samo na borbu za skrbništvo nad sinom i prošla je godina dana otkako je sutkinja Tea Golub donijela privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem.


Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:23 24.11.2020.

Pošto je Sevka udana ne može imati dečka već samo ljubavnika!

GO
Gorann
13:28 25.11.2020.

Večernjak mi opet briše komentar kada kažem da objavi Sjeverinine porezne prijave. Ne znam zašto. Ako je pošteno platila, nema razloga za brisanje komentara.

SJ
Sve je uzalud
17:34 24.11.2020.

....zašto jednostavno kad može.....komplicirano.....