Ženim sina

Od romantike do katastrofe: Previše trčiš mami pod suknju

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
14.05.2018.
u 13:08
Nikolina je odlučila Elvisu servirati jezikovu juhu. Ne sluteći kakav će odgovor dobiti, Elvis ju je upitao što misli o njemu.
Pogledaj originalni članak

Red za spoj s Elvisom u showu "Ženim sin" dobila je Nikolina. Dok su ostale djevojke ostale na brodu, njih dvoje otišli su u šetnju i na večeru u restoran.

„Mislim da me Elvis doveo u restoran samo zato što je gladan. Došla maca na vratanca. Dosta mi je bilo njega i njegova pekmeženja!“ kazala je Nikolina koja je odlučila Elvisu servirati jezikovu juhu. Ne sluteći kakav će odgovor dobiti, Elvis ju je upitao što misli o njemu. „Previše trčiš mami pod suknju. Mislim da nisi ti toliko u tom odabiru koliko ti je mama“, poručila mu je Nikolina bez imalo okolišanja, što je Elvisa poprilično iznenadilo.

„Ne znam odakle joj takav dojam i vjerujem da joj nisam dao povoda za to. Očekivao sam od nje neku bolju procjenu. Nina, nisi u pravu!“ komentirao je Elvis kritiku. Nikolinu je još zanimalo kako jednog dana misli zasnovati obitelj, a bavi se humanitarnim radom. „Kada budem planirao obitelj, onda ću se pobrinuti za to“, odgovorio joj je Elvis, na što mu je Nikolina poručila: „Moje je mišljenje da bi ti trebao odrasti!

Hoće li razgovor Nikoline i Elvisa utjecati na njegovu odluku u pogledu eliminacija, tek ćemo doznati. Ne propustite novu emisiju ''Ženim sina'' večeras od 22.15 na Novoj TV!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz