buran život

Od poznatog redatelja do direktora: Svi usponi i padovi koji su obilježili ljubavni život Jelene Veljače

Foto: pixsell
Foto: Igor Kralj/PIXSEL
Foto: pixsell
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
27.06.2019.
u 08:00
Prije Čučeka u braku je bila s poznatim glumcem, a javnosti su poznate još neke veze spisateljice i glumice s poznatim Hrvatima.
Pogledaj originalni članak

Nakon što se početkom godine pojavila informacija da je producentica i scenaristica Jelena Veljača u vezi s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, ovaj par svoj odnos nije komentirao u medijima, a sumnja da više nisu zajedno pojavila se nakon što Ivan nije bio na prosvjedu inicijative #spasime koju je pokrenula Veljača.

No zajedno su snimljeni na drugoj večeri INmusica i zajedničkim izlaskom demantirali su glasine o prekidu. Svoju vezu nisu tajili od prijatelja, a Jelena je nije tajila ni od svog bivšeg supruga Dražena Čučeka pa su tako božićne blagdane proveli svi zajedno i tada su objavili i zajedničku sliku na Instagramu.

Prije Čučeka u braku je bila s poznatim glumcem, a javnosti su poznate još neke veze spisateljice i glumice s poznatim Hrvatima. Tko je sve osvojio srce Jelene Veljače pogledajte u videu.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

PA
Pahor
08:37 27.06.2019.

Sada ce si organizirati jos jednu humanitarku, spremiti lovicu i otvorena je za jos par fakina. Preostati ce love i za sarnavku, lepu radu, pusicku i ostale drustvene parazite

IM
Ivanka Marković
08:35 27.06.2019.

Baš nas briga za ovu neizživljenu i narcisoidnu babetinu.

BO
Bojnik
08:55 27.06.2019.

Opet PR clanak? Ajde propgirajte neku HRVATICU ako bas nekog morate.