svi su ga voljeli

Od legende se oprostila i Severina: Najobožavaniji zbogom

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Instagram screenshot
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Severina
Foto: Instagram
26.11.2020.
u 11:45
Vijest da je preminuo Diego Maradona pogodila je svijet sporta, a od nogometne ikone oprašta se i svijet estrade.
Pogledaj originalni članak

Svijet je jučer ostao bez jednog od najvećih nogometnih imena svih vremena i na društvenim mrežama od velikog Diega Maradone opraštaju se osobe iz svijeta sporta, ali i osobe s estrade koje su se divile njegovim nogometnim majstorijama. Od nogometne legende oprostila se i naša pjevačica Severina koja je objavila njegovu fotografiju i napisala: Najobožavaniji... Zbogom mister Maradona.

Foto: Instagram

Argentinski nogometaš preminuo je u 61. godini i kako prenose tamošnji mediji u krevetu ga je bez svijesti nešto prije podneva zatekla medicinska sestra koja je odmah nazvala hitnu pomoć, no do dolaska liječnika već je bilo kasno. Pokušali su ga oživjeti, ali svi napori su bili uzaludni. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena umro je u krevetu od srčanog udara.

Maradona je osim po genijalnim nogometnim vještinama bio poznat i po burnom privatnom životu i s Claudijom Villafañe bio je u braku od 1984. do 2004. godine te su imali dvije kćeri, a u svojim izvanbračnim aferama dobio je još šestero djece.  Prošle godine je priznao očinstvo troje djece na Kubi i to s tri različite žene.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CH
chanchir
12:06 26.11.2020.

A ja mislija da se onom ustaši Vučiću ča dogodilo...

Još iz rubrike Showbiz