nije dugo čekao

Obožavateljice tuguju – oženio se Bali-beg!

Foto: Instagram
bali beg
Foto: Promo
bali beg
Foto: GQ, RTL
Bali beg (1)
Foto: GQ, RTL
Bali beg (1)
Foto: GQ, RTL
Bali beg (1)
Foto: promo
bali beg
bali beg
12.07.2016.
u 07:38
Burak, dobro nam poznat po ulozi markantnog i neustrašivog Bali-bega u popularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”, na pitanja svojih obožavateljica ne odgovara, ali hvali se fotografijama s Fahriye s njihova proputovanja Europom.
Pogledaj originalni članak

U želji da izbjegne hordu paparazza i obožavateljica turski glumac Burak Özçivit i njegova dugogodišnja djevojka, glumica Fahriye Evcen iznenada su se ovog vikenda vjenčali u Rimu.

Ova vijest, koju prenose svi turski mediji, rastužila je njegove obožavateljice pa su mu Facebook-profil zasule tugaljivim izjavama i molbama da im odgovori zašto se odrekao statusa neženje. Burak, dobro nam poznat po ulozi markantnog i neustrašivog Bali-bega u popularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”, na pitanja svojih obožavateljica ne odgovara, ali hvali se fotografijama s Fahriye s njihova proputovanja Europom.

Navodno ga je Rim sasvim začarao i pokraj Fontane di Trevi u jednom je trenutku samo kleknuo pred Fahriye i predložio joj da se odmah vjenčaju. Zaljubljeni par, čija je romansa počela prije tri godine na setu sapunice “Grmuša”, odmah su ishodili potrebne papire i već su se sutradan vjenčali u gradskoj vijećnici.

Trenutačno se nalaze u Njemačkoj kod Fahriyenih roditelja koji su jedva dočekali da im Burak postane zet, a po povratku u Istanbul slijedi velika fešta i s Özçivitovom obitelji i prijateljima. 

>>Bali-beg uz film dobio i vlastitu seriju

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CI
cika123
07:56 12.07.2016.

Sigurno su te oboźavateljice očekivale da će njih oženit. Koje gluposti još nećemo pročitat. Pljuc

ZO
zokimo
09:51 12.07.2016.

Ajde i njega smo riješili