oglasio se o negativnim komentarima

Obožavateljice neugodno iznenađene promjenom imidža slavnog zavodnika: 'Što je ovo? Neprepoznatljiv je!'

Foto: Reuters/PIXSELL
patrick dempsey (1)
Foto: 'David Ebener/DPA/PIXSELL'
'US Actor Patrick Dempsey visits the Media Center at the Circuit of The Americas in Austin, Texas, USA, 17 November 2012. The Formula One United States Grand Prix will take place on 18 November 2012.
Foto: import
Patrick Dempsey
Foto: Press Association/Pixsell
'Ellen Pompeo and Patrick Dempsey at the 33rd Annual People\'s Choice Awards at the Shrine Auditorium. Los Angeles, January 9, 2007. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Roma/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL
Rome, Patrick Dempsey in the pits of Fromula E in Rome 2021
Foto: Andrea Bracaglia/KIKA/PIXSELL/KIKA/PIXSELL
Patrick Dempsey in Rome on Devils' set
Foto: Bruno Bebert/Bestimage/PIXSELL
Patrick Dempsey a reçu le "Canneseries 2019 Excellence Award" dans le cadre du MIPCOM 2019 à Cannes
Foto: Gerald Matzka/DPA/PIXSELL
Foto: Gerald Matzka/DPA/PIXSELL
Foto: Gerald Matzka/DPA/PIXSELL
Foto: Screenshot
21.09.2022.
u 07:00
Glumac je inače poznat po svojoj dužoj, lagano kovrčavoj kosi prošaranoj sijedama, a toga je svjestan i on sam.
Pogledaj originalni članak

Holivudskog glumca Patricka Dempseyja (56) Hrvati najviše pamte po ulozi liječnika, neurokirurga Dereka Shepherda iz serije 'Uvod u anatomiju', a nazivalo ga se i 'McDreamy' zbog njegovog neodoljivog izgleda. A kako i u seriji, tako i u stvarnom životu. Glumac je mamio poglede žena diljem svijeta, čak i nakon ulaska u 50-te. 

No, posljednja promjena imidža pomalo je iznenadila njegove obožavateljice, i to ne sasvim na ugodan način. Naime, na dodjeli nagrada Disney Legends 2022. glumac je stigao potpuno izblajhane kose zbog kojeg su ga jedva prepoznale.

"Je li dobio ulogu u House od Dragon?", "Izgleda kao Ken", "Treba mi minuta da ovo probavim", "Što je ovo?", "Neprepoznatljiv je", pisale su iznenađene obožavateljice. 

Glumac je inače poznat po svojoj dužoj, lagano kovrčavoj kosi prošaranoj sijedama, a toga je svjestan i on sam.

"Nažalost, ili na sreću, poznat sam po svojoj kosi. Ovo je doista naljutilo mnoge ljude. Ne znaju kako to prihvatiti. Ili me vole ili me mrze", komentirao je za časopis Variety negativne komentare. 

A iako ga gledatelji obožavaju zbog uloge u seriji, kolege navodno ne misle isto, što je otkrila i novinarka Lynette Rice koja je jedina uspjela dobiti intervju s njim nakon odlaska iz 11. sezone serije, kada mu je lik iznenada umro. Naime, mnogi koji su radili na seriji rekli su da je terorizirao kolege, zbog čega su mnogi dobili neku vrstu PTSP-ja. 

VIDEO>>Narukvice iz reda za obilazak lijesa kraljice pojavile se na internetskim oglasnicima: Ponude išle do vrtoglavih iznosa

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.