eksperimentirala je

Obožavatelji oduševljeni: Severina otkrila što je radila u New Yorku

Foto: Marijana Marinović
Foto: Marijana Marinović
Foto: Marijana Marinović
Foto: Marijana Marinović
Foto: Marijana Marinović
Foto: Marijana Marinović
Foto: Marijana Marinović
29.04.2019.
u 20:46
Pjevačica je početkom travnja otputovala u Sjedinjene Američke Države sa suprugom, Igorom Kojićem, na premijeru poznate serije 'Igre prijestolja', ali i da snimi spot za novu pjesmu s albuma.
Pogledaj originalni članak

Za svoj najnoviji spot pjevačica Severina ovog se puta u zanimljivim dizajnerskim odjevnim kombinacijama prošetala ulicama New Yorka.

Naime, Severina se početkom mjeseca pohvalila odlaskom na premijeru serije o kojoj se ovih dana najviše priča, "Igre prijestolja". Tamo je uživala u društvu glumaca s kojima se i fotografirala, čime se pohvalila i svojim pratiteljima. No, čini se kako je Severina odlučila spojiti ugodno s korisnim te iznenaditi sve novom lokacijom za 14. spot s jednog od najprodavanijih albuma, "Halo".

Pjesma "Losha" još je jedan razlog zbog kojeg se Severina našla u "gradu koji nikada ne spava". U novom spotu, poznata pjevačica odlučila je ponovo pokazati da voli eksperimentirati s modnim kombinacijama, a vrlo brzo njezini obožavatelji na društvenim mrežama komentarima su podržali njezin odabir.

Premijera novog spota održat će se točno u podne u četvrtak, 2. svibnja na Severininom YouTube kanalu te Facebook stranici, a za svoje slušatelje organizirala je i potpisivanje albuma 9. svibnja u Bogovićevoj ulici. Službena promocija albuma održat će se 16. svibnja u zagrebačkom klubu "Opera".

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

MM
Mirko_Motika
20:58 29.04.2019.

novi uradak iz New Yorka?

PU
Pukovnik
21:07 29.04.2019.

Bavila se prostitucijom kao i ovdje.

KR
kritiko
23:05 29.04.2019.

ne znaš ko je ružniji od ovo dvoje na slici,a za nju nije čul niko u new yorku