KOMENTARI PLJUŠTE

Objavljena prva fotografija Kristen Stewart u ulozi princeze Diane, fanovi u nevjerici

Foto: DPA/PIXSELL
Kristen Stewart
Foto: DPA/PIXSELL
Kristen Stewart
Foto: AbacaUsa.com/Press Association/PIXSELL
Kristen Stewart
Foto: instagram
30.01.2021.
u 18:45
"Sjajno ju je skinula, barem po fotki", "Fotka izgleda sjajno, ali toliko toga može još poći po krivu", "Mora da se šalite, mislio sam da je ovo stvarno princeza Diana", "Dvije minute su mi trebale da shvatim da je to Kristen"samo su neki od komentara
Pogledaj originalni članak

Kristen Stewart glumit će princezu Dianu u biografskom filmu "Spencer" redatelja Paula Larraina, a na društvenim mrežama objavljena je prva fotografija se seta filma koji će u kina stići iduće godine. Nakon što su mnogi negodovali što će američka glumica igrati jednu od najomiljenijih princeza, komentari su većinom bili pozitivni.

 "Sjajno ju je skinula, barem po fotki", "Fotka izgleda sjajno, ali toliko toga može još poći po krivu", "Mora da se šalite, mislio sam da je ovo stvarno princeza Diana", "Dvije minute su mi trebale da shvatim da je to Kristen"samo su neki od komentara. 

Foto: instagram

Priča filma pratit će blagdansko vrijeme Božića u Sandrighamu u 90-im godinama, u vrijeme kada je princeza Diana odlučila okončati svoj brak s princom Charlesom.

- Diana i Charles ondje su provodili svaki Božić, no nismo točno odredili koja je godina u pitanju. Publika će imati priliku vidjeti što Diana planira te koje će poteze povući nakon tih blagdana, rekao je redatelj i dodao kako u filmu neće biti prikazan njihov razvod i tragična Dianina smrt. 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZA
zagi101
21:33 30.01.2021.

uopće ne kužim tu opčinjenost princezom, koje su to njene zasluge da nam godinama punite glavu o njoj kao da je bila neka svetica?!