Tragična smrt

Nova fotografija i objava udovice Kobea Bryanta mnoge je rasplakala

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Instagram
Kobe Bryant i kći Gigi
Foto: Profimedia
Vanessa i Kobe Bryant
Foto: Profimedia
Vanessa i Kobe Bryant
01.02.2020.
u 12:41
Ne postoji 24 bez 2, napisala je Vanessa uz fotografiju na kojoj su u košarkaškoj dvorani na stolcima dresovi njezine kćeri i supruga
Pogledaj originalni članak

Vanessa Bryant otključala  je svoj Instagram profil i šest dana nakon tragične smrti njezinog supruga Kobea Bryanta i njihove kćeri Gianne oglasila se u javnosti s dvije fotografije koje su ganule sve.

Na prvoj fotografiji svi stolci u košarkaškoj dvorani na sebi imaju Bryantov dres s brojem 24, a u prvom redu su dva stolca na kojima su buketi ruža i na jednom stolcu i Giannin dres s brojem dva koji je nosila u akademiji Mamba.

- Ne postoji 24 bez 2, napisala je Vanessa uz ovu fotografiju i dodala hashtagove #tatina curica #moji anđeli. Ova objava je dirnula i do suze dovela njezine pratitelje kojih na ovoj društvenoj mreži ima devet milijuna. S porukama podrške javili su joj se Khloe Kardashian, David Beckham, Olivia Munn i brojni drugi poznati.  Bryantova udovica jučer se zahvalila svima na riječima utjehe i podrške.

 

 

- Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea - divnoga oca naše djece - i moje predivne, mile Gianne - tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri. Utjehu nalazimo u tome što su i Kobe i Gigi znali da su bili jako i 
iskreno voljeni. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti - napisala je jučer Vanessa uz fotografiju na kojoj je cijela obitelj Bryant. 

Pogledajte što nam je gostujući u našem studiju otkrio Dean Kotiga, lovac iz "Potjere"

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

GR
gragakarlovac
16:43 01.02.2020.

ona i ljudi opcenito ne duguju nikome izjavu nakon ovakve tragedije.

BE
Beitsche1
13:29 01.02.2020.

Dali su svi Satovi stali u vrijeme pada elikoptera.

DU
Deleted user
13:20 01.02.2020.

A dugo joj je trebalo...6 dana...