Dirljiva objava

Nives Ivanišević: Ne sjećam se kako je bilo prije tebe

Foto: Marko Prpić/PIXSELL
Nives Ivanišević
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Petar Glebov/Pixsell
13.05.2019.
u 23:13
Za Majčin dan supruga Gorana Ivaniševića objavila je fotografiju sa sinom Oliverom i napisala dirljivi opis kojim je svim mamama čestitala njihov dan.
Pogledaj originalni članak

Nives Ivanišević na Majčin dan objavila je fotografiju sa sinom Oliverom i opisom ispod fotografije raznježila je mnoge. 

Nepoznato o Ivaniševiću

'Evo ti pare, evo ti i jakna, samo da se mogu konačno naspavati'

Prije nego što sam krenuo na put, otac mi je rekao da mi je sestra bolesna, da je liječenje skupo, da on ostaje doma i da ću biti sam. Ja te noći nisam spavao, a sljedeći dan sam otputovao u Australiju i tamo izgubio u završnom krugu kvalifikacija u Adelaideu, dio je nepoznate priče o Goranu objavljene u novom Ekranu Specijalu. U novom broju našeg magazina pronađite i još 13 nikad ispričanih priča poznatih Hrvata.

- Hvala ti šmizlek što si baš mene odabrao za svoju mamu...ne sjećam se kako je bilo prije tebe i ne sjećam se kako izgleda uredna kuća ili odmorna ja, ali znam da ovolike količine ljubavi koje se svaki dan stvaraju za tebe čine od mene najsretniju osobu. Sretan Majčin dan svim majčicama - napisala je Nives.

Malenog Olivera radijska i televizijska voditeljica rodila je 7. rujna, devet mjeseci nakon što su se Nives i Oliverov tata Goran Ivanišević vjenčali.

 

 

Mala obitelj nedavno je bila na odmoru u toplijim krajevima, a Nives je po povratku u Zagreb Nives je pohvalila svog sina da je super beba.

- Moram se pohvaliti i držati sama sebi fige da se neće sada pokvariti jer on je zen-beba. To su svi rekli, od deset sati leta, sedam i pol je spavao. Dobar je. Nemojte me mrziti, mame, ali fakat je dobar - rekla je nedavno Nives.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Grunf
Grunf
11:39 14.05.2019.

popi ginko ako se ne sjećaš

LI
lily
00:43 14.05.2019.

Ova mi izgleda puno normalnija od one prethodne napumpanih usana....

ME
Mesko
06:41 14.05.2019.

Nives je draga osoba, puno sreće i strpljenja sa malo divljim Goranom.