Zagolicale maštu

Nives i Ivana opet u akciji, fan poručio: 'Ja bih te uhvatio da ne padneš'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus fotografira Ivanu Knoll
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
11.12.2019.
u 19:44
Nives Celzijus i Ivana Knoll su svojim pratiteljima na Instagramu zagolicale maštu božićnim photosessionom.
Pogledaj originalni članak

Još jednom je neodoljiva kombinacija Nives Celzijus i Ivane Knoll u vrućem izdanju bacila internet zajednicu na koljena.

Njih dvije su brojnim pratiteljima na Instagramu omogućili pravu poslasticu dok je Nives slikala svoju prijateljicu u pozi koja je izmamila mnoge komentare.

- U slobodno vrijeme fotkam zgodne tete - napisala je pored fotografije koja je i samo sat vremena skupila više od osam tisuća lajkova.

Foto: Instagram
Nives Celzijus fotografira Ivanu Knoll

"Opasna fotka, srce skače sto puta stotka, treba mi votka", "Mogla bi mene uhvatiti, u kadar, kužiš", "Blago tebi i ja bi slikao zgodne tete", "Ja bih te uhvatio da ne padneš".

Komplimenti su prštali, a kako i ne bi kad Nivesine provokativne fotografije na svakodnevnoj bazi čine ovu ljepoticu jednu od najpoželjnijih Hrvatica. Nedavno je otkrila da joj je druga omiljena aktivnost u krevetu ispijanje kave, a fanovi su odmah pokušali pogoditi koja je prva.

Zaključili su kako se radi o gledanju televizije, ali Nives ih je ispravila.

– Ne, prva je spavanje, treća čitanje i tek četvrta je gledanje TV-a – otkrila im je Nives. Kao i obično, Nives su pratitelji nagradili  komplimentima o tome kako je lijepa, a jedan pratitelj napisao je i kako može biti ponosna na sebe i kao javna osoba i kao majka. 

Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Duško jaramaz/Pixsell
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom." 

Podsjetimo, Nives je nedavno gostovala u emisiji Đir s Memom, te je progovorila o seksu na Maksimiru, priči staroj desetak godina.  - To se doista zbilo u Maksimiru. Ne bih to nazvala seksom, više je to bilo nekakvo romantično druženje. Naime, tu me večer suprug zaprosio - otkrila je pravu istinu o tom događaju Nives, te dodala kako se s Dinom Drpićem, unatoč razvodu, i dalje čuje.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:16 11.12.2019.

ako ništa drugo, ove slike pomažu samcima da se isprazne..

AV
avim
10:48 12.12.2019.

Namjerno je guza izbacila tako da mušku bale za ,,vojničkom metom,,

ST
sttipe
21:40 11.12.2019.

Sve je u kutu snimanja... Pa žena s nogom al pari s mojim strukom, još na nešto i liči. Mislim, bila bi ona meni simpatična, da ne prodaje svoje tijelo, (doduše obučeno, al svejedno), nego da se istakne bilo čim drugim. Jer joj tjelo ima puuuuno viška, da bi ga reklamirala. Nek ide pomagat starijima, lipše će izgledat u novinama. I nek nađe nekog da joj potroši kile...