U POREČU

Nives Celzijus objavila fotografiju u minici, javili se hejteri: 'Struk kao kod mesara'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: instagram
Foto: Instagram/ nivescelsius
Foto: instagram
Foto: Instagram screenshot
31.08.2021.
u 12:03
- Sve su žene lijepe, samo ona je najljepša - jedan je u moru komplimenata.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica i influencerica Nives Celzijus (39) na svojim je društvenim mrežama objavila fotografiju iz Poreča. Celzijus na fotografiji pozira u zelenoj minici, a haljina ima i izražen dekolte.  "Ne puštam ljetu da ode", napisala je uz fotografiju.

Foto: Instagram screenshot
U komentarima su joj se javili brojni pratitelji, a uputili su joj razne komplimente. "Bože kako si predivna", jedan je od njih. "Poreč gori", drugi je komentar. "Uvijek lijepa i zanosna. Ostani takva kakva jesi", poručili su joj pratitelji. "Sve su žene lijepe, samo ona je najljepša", još je jedan u moru komplimenata. Nives ima i pratitelja koji nisu bili toliko oduševljeni njezinom objavom. "Slikaj se bez šminke i svega, ljeto će pobjeći od tebe", jedan je među komentarima koji nisu bili tako lijepi. "Struk kao u mesara!", još je jedan od takvih. 

Podsjetimo, Nives je nedavno objavila najružniju fotografiju koju ima u galeriji te poručila da smo puno više od onoga kako ispadnemo na fotografiji. Inače, Nives pazi na fotografije te bira koje će objaviti, a među njima su i mnoge na kojima nema puno garderobe. Dodajmo i da je pjevačica i influencerica ovo ljeto provela na brojnim destinacijama, a o svemu je redovito obavještavala svoje pratitelje.

VIDEO Severina nam potvrdila nagađanja: 'Moje dijete će spavati u svom domu'

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

UN
Unel29
13:37 31.08.2021.

Neka objavi fotke gdje su je paparazzi uspjeli snimiti, pa onda komentirati kako izgleda.

MM
Mamina maza
07:44 01.09.2021.

zašto mi vl briše komentar kada želim podsjetiti na ovogodišnje fotke kad je netko slikao Nives na plaži kada je izašla iz vode, izgleda grozno, ali ono, grozno ogromno....Dijametralno suprotno od svih fotki na kojima se prikazuje.

WA
wannabenovinari
12:36 31.08.2021.

Koji struk?