Proba za Doru

Nina: Sorry ako budem zadnja, onda ukinite izbor za Eurosong

Nina: Sorry ako budem zadnja, onda ukinite izbor za Eurosong
16.02.2012.
u 16:48
Detalji o pjesmi za sada su tajna, no Nina je nešto ipak otkrila. Pjesma ne koketira ni sa čime što joj nije blisko. Tijekom probe Nina je zračila optimizmom i uvjerenjem da će nas predstaviti na najbolji način.
Pogledaj originalni članak

Nina Badrić, hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu danas je u studiju HRT-a Anton Marti održala probu uoči subotnje Dore 2012. godine. Tijekom probe zračila je optimizmom i uvjerenjem da će na najbolji mogući način predstavljati Hrvatsku ove godine u Bakuu, glavnom gradu Azerbajdžana.

– Kada me HRT pozvao da nastupim na Eurosongu, nisam dugo razmišljala, bio je to poziv koji se ne odbija. Sretna sam što sam pristala, radujem se suboti, jako vjerujem u svoju pjesmu koju ću ove subote ekskluzivno predstaviti – rekla je Nina.

Detalji o pjesmi za sada su tajna, no Nina je nešto ipak otkrila. Pjesma ne koketira ni sa čime što joj nije blisko, ne podilazi niti jednom žanru.

– Ne znam kako ću proći, ali ako budem zadnja onda sorry, ukinite izbor za Eurosong – rekla je Nina kroz smijeh u pauzi probe.

S Ninom na probi bilo je i 40-ak plesača iz plesnih skupina Step by Step, Atomic Dance Factory, plesači Ivone Perkov i plesnog studija Tala, a njihovi nastupi bit će mješavina stepa, break dancea, jazza i suvremenog plesa.

Plesne točke uvježbavale su se posljednja tri tjedna da bi Ninin subotnji nastup bio što atraktivniji, a sve to bit će popraćeno vrhunskim svjetlosnim i scenskim efektima.

Ninini gosti ove subote u studiju HRT-a bit će jedina hrvatska pobjednica na Eurosongu Emilija Kokić, predstavnice Makedonije i BiH Kaliopi odnosno Maya Sar te Hari Varešanović i Nina Radojčić, prošlogodišnja predstavnica Srbije na Eurosongu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BU
budisvoj
21:51 16.02.2012.

Ta žena već godinama nemože prodati 200 karata za samostalni koncert! Stalno se \"šlepa\".Svatko može nastupiti na koncertu sa Oliverom i Intrade i reći da ga je gledalo deset tisuća ljudi,a to upravo radi izvjesna Nina....Njezin vrh je \"ledolina\".... Nina izmisli da je snijeg u tvojoj ulici i da nemožeš ići i sramotiti nas...Proći ćeš kao Kelava u LP...

JO
Jojobica
07:05 17.02.2012.

Već vidim, bit će to još jedna dosadna, iritantna i negledljiva subotnja večer.

CR
crocro
12:55 17.02.2012.

Kaže ako bude zadnja da onda trebamo ukinuti Eurosong. A biti pretposljednji ili među 3-4 posljednja to je onda kao uspjeh pa za ubuduće ne treba ukinuti Eurosong kako bi i dalje išli naši kandidati koji posljednjih godina fantastično prolaze tako da ih nadmašuje Srbija, BiH, Slo i dr. zemlje bivše tvorevine. Naša Hrvatska zabavna glazna uvijek je bila slušana i priznata kao najbolja na prostoru bivše tvorevine, a kada se idemo takmičiti a ono među zadnjima čak niti u finalno veče. Što se to događa. A u redovnom životu možemo čuti pjesam na tone koje bi dobro prošle na Eurosongu. Gdje je problem?