upozorila pratitelje

Nina Badrić očajna: 'Ovo je kriminal, tko zna što je u tim tabletama!'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nina Badrić
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: Instagram
04.01.2021.
u 09:31
Naime, već neko vrijeme internet je prepun oglasa s njezinim likom, a ona oštro poriče da ima veze s proizvodima koji se prodaju
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić na društvenim se mrežama oglasila oko problema s krađom identiteta. Naime, već neko vrijeme internet je prepun oglasa s njezinim likom, a ona oštro poriče da ima veze s proizvodima koji se prodaju. 

"Ljudi! Ne nasjedajte na laži. Odričem se bilo kakve povezanosti s ovim oglasima kojih je pun internet. Oni su lažni/fake kao i proizvodi koje prodaju. Ovo je internet kriminal", započela je Badrić i dodala da ljudi zarađuju kradući fotografije koji su njezino vlasništvo te idu čak toliko daleko da izmisle intervju s njom.

Foto: Facebook

"Dotični ukradu fotografije koje su moje vlasništvo. Dotični izmisle interview sa mnom koji nisam dala. Dotični rade kriminal. Vjerujem u vašu pamet", napisala je Nina i nastavila:

"Ne kupujte lažne tablete u kojima je tko zna što smiješano pa i ne znate što unosite u sebe. Hvala na pažnji", zaključila je. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

SA
SamoIstina
11:23 04.01.2021.

Kako se besplatno reklamirati i biti u fokusu kafda ima puno drugih prioriteta!

ČE
Čedolovac
09:46 04.01.2021.

Ne kupujte ni lazne diplome..kakvo je ovo pismo? Jel se moze provjerit gramatika prije objave??

Avatar Golum
Golum
14:06 04.01.2021.

Badricka izbacuje statuse kao da radi na pokretnoj traci.