TRAŽENJE PARTNERA

Nina Badrić objavila ljubavni oglas: 'Samo cijepljeni Pfizerom'

Foto: reuters
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: instagram
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: instagram
Nina Badrić
Foto: instagram
Nina Badrić
13.02.2021.
u 10:00
- 60 godina, situiran i cijepljen Pfizerom traži srodnu cijepljenu dušu. Cijepljene Astrom i Sputnikom ne dolaze u obzir, napisala je Nina u šaljivom oglasu
Pogledaj originalni članak

Nina Badrić dobro je nasmijala pratitelje na Instagramu objavom kakvi se danas kriteriji traže prilikom pronalaska partnera.

- 60 godina, situiran i cijepljen Pfizerom traži srodnu cijepljenu dušu. Cijepljene Astrom i Sputnikom ne dolaze u obzir, napisala je Nina u šaljivom oglasu. 

Foto: instagram
Nina Badrić

Nina je prošlog mjeseca objavila još jedan takav oglas, u kojem je stajalo: "Molim onog koji mi je u mladosti rekao: 'Bit ćeš moja, makar i u staračkom domu', da se priprema polako".

Taj status također se podijelio društvenim mrežama, a komentirale su ga brojne poznate osobe poput Marijane Batinić, Ecije Ojdanić, Nataše Janjić i drugih. 

Foto: instagram
Nina Badrić

Inače, Nina se nedavno na društvenim se mrežama oglasila oko problema s krađom identiteta. Naime, već neko vrijeme internet je prepun oglasa s njezinim likom, a ona oštro poriče da ima veze s proizvodima koji se prodaju. "Ljudi! Ne nasjedajte na laži. Odričem se bilo kakve povezanosti s ovim oglasima kojih je pun internet.

Oni su lažni/fake kao i proizvodi koje prodaju. Ovo je internet kriminal", započela je Badrić i dodala da ljudi zarađuju kradući fotografije koji su njezino vlasništvo te idu čak toliko daleko da izmisle intervju s njom. "Dotični ukradu fotografije koje su moje vlasništvo. Dotični izmisle interview sa mnom koji nisam dala. Dotični rade kriminal. Vjerujem u vašu pamet", napisala je Nina i nastavila: "Ne kupujte lažne tablete u kojima je tko zna što smiješano pa i ne znate što unosite u sebe. Hvala na pažnji", zaključila je.

Pogledajte kao se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

CR
crna.rupa
10:26 13.02.2021.

Na žalost u tebe neće ni Pfizer.

DU
Deleted user
11:19 13.02.2021.

Mislim da je tebi svejedno čim je cijepljena iako bi najrađe da je pod Viagrom 24 sata. Biološki sat je otkucao i samoća kuca na vrata, a mala se suši. Jbg, tko ne misli u mladosti, pati u starosti. Ovo nije zlurado ali je činjenica. Šutnja je zlato.

AA
aabbcc
10:42 13.02.2021.

Neka potrazi u starackim domovima ima ih tamo.