pokazala detalje

Nina Badrić objavila fotke iz svoje vikendice na Hvaru, pokazala izgled interijera

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nina Badrić
02.09.2022.
u 15:30
Nina je pokazala kako u dnevnom boravku ima sivi kauč i crni stol, te staklenu vitrinu u kojoj drži čaše. Na zidovima ima nekoliko slika. Pjevačica se pohvalila i blagovaonicom kojom dominira bijela boja, a kako ne bi bilo monotono, sa stropa visi raskošan luster, dok je na podu tirkizni tepih.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (50) trenutačno se odmara na otoku Hvaru. Nina voli svoju vikendicu u Jelsi i tamo pobjegne svaki put kada pronađe vremena u prenatrpanom rasporedu.

Jako je ponosna na to kako je uredila vikendicu, pa je na društvenim mrežama odlučila pokazati kako to izgleda.

Foto: Instagram

Prostor je, inače, uređen u mediteranskom stilu, ima kamene zidove, a pjevačica je dodala i ukrase. Ističe se crvena fotelja u kutu, ali i tepisi u crvenoj i tirkiznoj boji.

Nina je pokazala kako u dnevnom boravku ima sivi kauč i crni stol, te staklenu vitrinu u kojoj drži čaše. Na zidovima ima nekoliko slika. 

Foto: Instagram

Pjevačica se pohvalila i blagovaonicom kojom dominira bijela boja, a kako ne bi bilo monotono sa stropa visi raskošan luster, dok je na podu tirkizni tepih. 

Foto: Instagram

Inače, Nina je ovo ljeto podijelila brojne fotografije s odmora na radost svojih obožavatelja. Nedavno je tako na Instagramu objavila fotografiju u crvenom kupaćem kostimu, te napisala kako joj je ovo najdraži period ljeta.

- Najljepši period ljeta. Otok polako ispraća zadnje goste, plaže su skoro puste, more je rashladilo taman koliko treba. Kradem ljeto jeseni dok je mozak na paši, a i rimuje se - napisala je Nina u objavi. U komentarima joj se tada javio tenisač Ivan Ljubičić, koji ju je pitao "A glas?", a Nina mu je odgovorila kako je i on na paši.  "Ninuška prelijepa", "Najljepša si, bombončić umočen u čokoladu", "I ja bi tak", "Lijepa dama bez premca", "Uvijek divna i prekrasna žena", "Sve ljepša", pisali su joj obožavatelji.

VIDEO Anđa Marić: Ljudi su mislili da sam pijana jer od bolesti nisam mogla hodati. Jedna je gospođa rekla: 'Vidi je kakva je, nije ni čudno da su joj uzeli dijete...'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZG
Zeljko Grabar
18:32 04.09.2022.

Ova stvarno trazi muza u starijim godinama slabog na amortizirane ljepotice.