Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala detalje

Nina Badrić objavila fotke iz svoje vikendice na Hvaru, pokazala izgled interijera

Foto: Instagram
1/14
02.09.2022.
u 15:30

Nina je pokazala kako u dnevnom boravku ima sivi kauč i crni stol, te staklenu vitrinu u kojoj drži čaše. Na zidovima ima nekoliko slika. Pjevačica se pohvalila i blagovaonicom kojom dominira bijela boja, a kako ne bi bilo monotono, sa stropa visi raskošan luster, dok je na podu tirkizni tepih.

Pjevačica Nina Badrić (50) trenutačno se odmara na otoku Hvaru. Nina voli svoju vikendicu u Jelsi i tamo pobjegne svaki put kada pronađe vremena u prenatrpanom rasporedu.

Jako je ponosna na to kako je uredila vikendicu, pa je na društvenim mrežama odlučila pokazati kako to izgleda.

Foto: Instagram

Prostor je, inače, uređen u mediteranskom stilu, ima kamene zidove, a pjevačica je dodala i ukrase. Ističe se crvena fotelja u kutu, ali i tepisi u crvenoj i tirkiznoj boji.

Nina je pokazala kako u dnevnom boravku ima sivi kauč i crni stol, te staklenu vitrinu u kojoj drži čaše. Na zidovima ima nekoliko slika. 

Foto: Instagram

Pjevačica se pohvalila i blagovaonicom kojom dominira bijela boja, a kako ne bi bilo monotono sa stropa visi raskošan luster, dok je na podu tirkizni tepih. 

Foto: Instagram

Inače, Nina je ovo ljeto podijelila brojne fotografije s odmora na radost svojih obožavatelja. Nedavno je tako na Instagramu objavila fotografiju u crvenom kupaćem kostimu, te napisala kako joj je ovo najdraži period ljeta.

- Najljepši period ljeta. Otok polako ispraća zadnje goste, plaže su skoro puste, more je rashladilo taman koliko treba. Kradem ljeto jeseni dok je mozak na paši, a i rimuje se - napisala je Nina u objavi. U komentarima joj se tada javio tenisač Ivan Ljubičić, koji ju je pitao "A glas?", a Nina mu je odgovorila kako je i on na paši.  "Ninuška prelijepa", "Najljepša si, bombončić umočen u čokoladu", "I ja bi tak", "Lijepa dama bez premca", "Uvijek divna i prekrasna žena", "Sve ljepša", pisali su joj obožavatelji.

VIDEO Anđa Marić: Ljudi su mislili da sam pijana jer od bolesti nisam mogla hodati. Jedna je gospođa rekla: 'Vidi je kakva je, nije ni čudno da su joj uzeli dijete...'

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
Zeljko Grabar
18:32 04.09.2022.

Ova stvarno trazi muza u starijim godinama slabog na amortizirane ljepotice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije