Šuška se...

Nikolina Pišek zajedno će s Andrijom i Anđelkom voditi noćni tv show

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL
Nikolina Pišek
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Anđelka Prpić
Foto: RTL
Andrija i Anđelka
Foto: Instagram
Anđelka Prpić
Foto: RTL
Andrija i Anđelka
02.02.2017.
u 08:39
Na Pink TV-u uskoro starta noćni show u kojem će voditelji zajedno sa svojim gostima raditi skečeve i pjevati, a kao voditeljska imena spominju se Nikolina Pišek i glumci Anđelka Prpić i Andrija Milošević
Pogledaj originalni članak

Prije tri mjeseca Nikolina Pišek napustila je televizijsku kuću Prva i iako tada nije htjela potvrditi da prelazi na Pink TV, no izgleda da je glasina o tom transferu bila istinita.

Naime, kako piše Blic, voditeljica bi trebala biti dio velikog projekta u kojem će dio voditeljskog tima biti i našoj publici dobro poznata lica, glumci Anđelka Prpić i  Andrija Milošević koje smo gledali u hvaljenoj humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka".

Izvor blizak produkciji za Blic je otkrio kako je riječ o noćnom showu koji je zamišljen tako da voditelji s brojnim gostima, tijekom više od dva sata trajanja showa, izvode razne skečeve i pjevaju.

Nikolina je potvrdila da je pozvana u voditeljski tim i dodala je kako su pregovori još u tijeku i ne može potvrditi  hoće li biti ispred kamera ili ne. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.