Najava tužbe?

Nikolina Pišek za medije u Srbiji: Moji odvjetnici uskoro će se svima obratiti, i to s dokazima

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Cro A Porter, 4. večer, poznati
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Crveni tepih partyja Story Hall of Fame u Laubi - ku?i za ljude i umjetnost
Foto: Antonio Ahel
Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
04.07.2022.
u 12:01
Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnijela u odnosu na ovo što posljednjih tjedana doživljavam od svog svekra, izjavila je Nikolina
Pogledaj originalni članak

Nakon niza optužbi koje je Miša Grof u medijima u Srbiji iznio na račun svoje snahe Nikoline Pišek Ristović, voditeljica je odlučila cijelu stvar predati u ruke svojim odvjetnicima, javlja Blic. 

– Moji odvjetnici će se uskoro svima obratiti, i to s dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnijela u odnosu na ovo što posljednjih tjedana doživljavam od svog svekra. Ne smijem ni napisati što bi Vidoje napravio kada bi vidio postupke svog oca. Ali istina će na kraju izaći na vidjelo i sve će se doznati – izjavila je Nikolina za medije u Srbiji. 
Njezin svekar posljednjih dana iznio je niz optužbi i tvrdi kako voditeljicu zanima samo imovina i novac njegove obitelji. Navodi kako je ona kriva za smrt njegova sina, tvrdi da je Vidoje financirao i njezinu stariju kćer iz prijašnje veze, a zadnje što je izjavio bilo je da je Nikolina prije dvije godine inscenirala pljačku u kući u Kaštelima, gdje se s obitelji odmarala. Tada je navodno, tvrdi Miša Grof, ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u gotovini.

– Evo otkrit ću vam nešto o čemu šutim godinama. Ona je inscenirala onu pljačku prije dvije godine u Hrvatskoj. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u gotovini. Dobio sam informaciju još tada da ona stoji iza svega, a poslije su samo stizale potvrde. Kada su se vratili s tog odmora, ona je prodala još zlata jer se kao plašila da ih opet ne pokradu. U stvari, ona je prodavala i stavljala novac sa strane po hrvatskim bankama i računima – optužuje Miša Grof Nikolinu u svom novom medijskom istupu u intervjuu za Kurir. 

VIDEO Željko Bebek o autobiografiji "U inat svima": Ovo je knjiga u kojoj sam izgubio pravo na privatnost

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

RA
radolizem
12:47 04.07.2022.

Ja mislim da Nikolina neće dobro završiti je vodi pravnu bitku preko Instangrama. Na Instangramu, prije ili kasnije napraviš neku grešku koja ti se prije ili poslije obije o glavu. Bit će ostavinska rasprava i Nikolina će dobiti ono što sud odluči bez obzira što o tomu kažu Rode, Svrake, Vrane ili BaBe...

RA
radolizem
12:51 04.07.2022.

Da je u SAD-u ili u Švedskoj, Nikolina bi dobro prošla, ali ovo će se voditi pred nadležnim sudom u Beogradu i tu je praksa bitno različita od one u Americi. Dobit će puno, puuuuno manje nego što računa, postupak će biti dugotrajan, vrlo brzo će se javiti kamatari i onda će biti u živom blatu iz kojeg se neće izvući.

Avatar Mudlin
Mudlin
16:31 04.07.2022.

Jel vi znate kaj na kajkavskom znači "pišek"?