LJUBAV JE NA SELU

Nikita skočila na auto i šokirala gledatelje: 'Hoću njeno samopouzdanje i kraj'

Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: Facebook
Ljubav je na selu
Foto: Facebook
Ljubav je na selu
Foto: Facebook
Ljubav je na selu
25.05.2022.
u 08:38
– Možda je vulgarna, ali onako gurnuti ženu s auta umjesto lijepo joj reći da to ne radi, nije niti kulturno niti kavalirski. U tom trenutku je pokazao svoje pravo lice – komentirala je korisnica Facebooka, a bilo je i onih koje je Nikita podsjetila ne Bahru i njeno sudjelovanje u showu
Pogledaj originalni članak

U sinoćnjem izdanju RTL-ova showa "Ljubav je na selu" Damir je curama ponovno pripremio 'igricu'. ''Ovo je moj auto i želim da seksi operete auto'', rekao im je. ''Njemu je sve seksi, a ne da nam da ga poljubimo'', ljutila se Melita. Damir je nastavio ljutiti djevojke. ''Pobjednica u jahanju je Josephina pa će ona sjediti sa mnom u autu dok vi perete'', rekao je Damir Nikiti i Meliti. Nikita je odmah napravila show i popela se na auto, na što je on poludio i rekao joj da siđe. ''Ovo ti je minus danas na izbacivanju'', rekao joj je Toplek.

– Dala bih mu da mi svašta radi po autu, pa nisam picajzla – komentirala je Nikita.

Taj njen potez nije ostao nezapažen kod gledatelja, koji su sve komentirali na društvenim mrežama. 

Foto: Facebook
Ljubav je na selu

"Možeš je voljeti, ili ne... naprosto zena zraci pozitivnom energijom... kažu, kako obožavaš, njeguješ, štitiš dijete pored sebe, tako trebaš i ono vječno dijete u sebi, neovisno o godinama... žena nije s manjkom samopouzdanja, žena voli sebe, živi i diše život, jer zna da je svaki trenutak poseban, da reprize nema... i nadasve nije vođena time što će selo i primitivni intelektualni opusi misliti o njoj... jer, još se nije rodio, tko bi svima ugodio", napisala je gledateljica. 

 "Nikita ti si zakon, točno tako treba s takvima, zna ona što radi", "Što reći, bravo tigrice, on je htio nešto od čega će mu srce zaigrati", redali su se komentari. 

Foto: Facebook
Ljubav je na selu

"Hoću Nikitino samopouzdanje i kraj", napisala je druga gledateljica u komentaru koji je dobio najviše lajkova. Bilo je i onih koji su osudili Damirov potez.

"Možda je vulgarna, ali onako gurnuti ženu s auta umjesto lijepo joj reći da to ne radi, nije niti kulturno niti kavalirski. U tom trenutku je pokazao svoje pravo lice", komentirala je korisnica Facebooka, a bilo je i onih koje je Nikita podsjetila ne Bahru i njeno sudjelovanje u showu. 

"Bez obzira na to što je to show, ali ovaj čovjek se ne bude nikada skrasio. 45 godina, živi s roditeljima, a koji su njemu prioriteti – tulumi, jurilice, cure-žene tipa Nikita – za njega kraljica?" dodala je gledateljica. 

VIDEO: Franka Batelić otkrila da je trudna! S Ćorlukom čeka drugo dijete 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PR
PrimoracRi
11:46 25.05.2022.

Roksača za satrat haubu , režija plaća autolimara