Hamiltonova bivša

Nicole Scherzinger ne sliči na sebe, pretjerala je s botoksom

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Press Association/PIXSELL
Nicole Scherzinger
Foto: PA/Pixsell
12.09.2018.
u 13:42
Pogledaj originalni članak

Bivša članica Pussy Cat Dollsa, Nicole Scherzinger pojavila se jučer na humanitarnoj akciji u Londonu i sve iznenadila svojim novim izgledom. Bivša djevojka vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona od početka karijere drastično je promijenila svoj imidž. Iako Nicole tvrdi da nije bila na estetskim operacijama, fotografije s početka karijere i sada tvrde suprotno. Nicole je tako navodno operirala grudi, nos i povećala je usne. Fotografije  snimljene jučer pokazuju kako je malo pretjerala s botoksom koji joj je promijenio izraz lica i uopće se sliči na sebe.
- Nisam bila na estetskoj operaciji, možda jednog dana hoću jer nisam protivnik toga. Nema ništa loše u tome - kaže pjevačica. 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SP
Sveti_pećinski
10:58 18.09.2018.

nema veze, ja joj ne bih oprostio

SA
SamoMalo
20:18 12.09.2018.

Rijec pretjerala je danas kao glagol biti citan na VL.