večera za 5

Ni gosti ni gledatelji nisu bili oduševljeni Draganinom večerom: 'Mama je skuhala, a pas obavio nuždu u salatu'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
28.09.2021.
u 08:25
S Draganinom večerom nisu bili previše oduševljeni ni gledatelji. Naime, od jučer ne staju komentari na epizodu u kojoj je bila domaćica, a mnogima je i zasmetalo što je njezin pas obavio nuždu u salati koju je ona kasnije ponudila gostima.
Pogledaj originalni članak

U prvoj Večeri za 5 koja se odvija u Sisku i okolici, Dragana je za svoje goste pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Ivanovi peksići, glavnog jela Gazdaričina gozba i deserta Slatka Doris.

Predjelo je prošlo dobro iako nitko nije bio posebno oduševljen, baš kao ni s glavnim jelom koje se svidjelo samo Mariju, a ni desert nije dobio komplimente. Dragana je za svoja poprilično jednostavna jela naposljetku dobila 30 bodova.

Draganina večera nije previše oduševila ni gledatelje. Naime, od jučer ne staju komentari na epizodu u kojoj je bila domaćica, a mnogima je i zasmetalo što je njezin pas obavio nuždu u salati koju je ona kasnije ponudila gostima

Foto: Facebook

"Slaba je ova kuharica, a nije baš ni za društvo... Možda bi bolje bilo da je njena majka kuhala", napisao je jedan gledatelj. 

Foto: Facebook

"Loša večera. Mislim da je mama skuhala prije večeru", komentirala je druga gledateljica. 

Foto: Facebook

"Otužna atmosfera", dodala je treća. 

Neki gledatelji osvrnuli su se i na psa koji je obavio nuždu u salatu. 

Foto: Facebook

"Cucak popiškio salatu... kao eko povrće iz vrta, užas", komentirala je gledateljica i dodala emotikon koji povraća. 

Foto: Facebook

"Opet netko tko nije kuhao... opet kolac koji nema veze s onim sto smo vidjeli na tanjurićima i pesek koji je oprao salatu i tako dao final touch... a o količini mesa da ne pričamo", dodala je još jedna obožavateljica showa.  

Ni gosti nisu bili previše oduševljeni večerom. Mario je za Draganinu večeru dao ocjenu osam – sve mu je bilo super osim kolača koji mu je bio pretvrd, Julijana je dala sedmicu zato što je glavno jelo bilo premasno, desert presuh i beštek nije bio dobro postavljen. Ana-Marija također je dala ocjenu osam – sve joj je bilo super i fino, ali glavno jelo bilo joj je malo preslano i daje prostora ostalim kandidatima, a Radmila je dala sedmicu zato što joj je glavno jelo bilo prejako i stol nije bio dovoljno postavljen.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

novi show

Marin Ivanović Stoka ponovno u ulozi voditelja: 'To je moj prvi TV angažman nakon deset godina'

Najdugovječniji game show u povijesti televizije, koji se do danas već uspješno prikazivao u više od 40 zemalja svijeta, uskoro stiže u program RTL-a. I dok neki showovi svoje natjecatelje nagrađuju za bogato opće znanje, drugi traže fizičku spremu, u nekima je od presudne važnosti dobra strategija, pomoć partnera, kulinarski ili pak pjevački talent, u ovom game showu baš ništa od toga nije važno.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KA
kažemja
13:51 28.09.2021.

Dobra je Anamarija, baš mi se sviđa. Onako ima je taman. Uf

DU
Deleted user
11:37 28.09.2021.

Trebalo bi je cijepiti da malo živne, žena u tim godinama bi trebala još skakutati, a ne kao mrtvo puhalo....

SU
Suomi
21:44 28.09.2021.

Svi komentari su uzalud i sve dok RTL upirno emitira tako lise emisije. Sramotno lis program.