nije izdržao

Neven Ciganović gledao LJNS, reagirao na urnebesne izjave kandidatkinje

Foto: Instagram Asos
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
27.02.2020.
u 07:00
Podsjetimo, Bahra se u show se prijavila dvaput, a nakon što nije kliknula s Dominom Santom u internacionalnoj sezoni, odlučila je pisati Valteru Krastiću i tako ponovno završila na televiziji.
Pogledaj originalni članak

Kandidatkinja showa Ljubav je na selu, Bahra Zahirović dobila je i jednog poznatog obožavatelja.

Naime, stilist Neven Ciganović, koji često kritizira javne osobe objavio je na svom Instagramu njezinu fotografiju iz showa i izjavu koja ga je nasmijala. 

"Jedan lijepi dojam donosim da mi je to lijepo u mom mišljenju. Zato, nemoj me precizirati. Nemam nikakve salucije s time. Ja živim u normalnom stoljeću. A ti uvažavaj jako veliki oblik pažnje."

Foto: Instagram

Podsjetimo, Bahra se u show se prijavila dvaput, a nakon što nije kliknula s Dominom Santom u internacionalnoj sezoni, odlučila je pisati Valteru Krastiću i tako ponovno završila na televiziji. Bahra je poznata po svojim izjavama koje iz dana u dan nasmijavaju gledatelje.  Nakon što je došla na Valterovu farmu, ostala je sama u sobi, što joj je odlično odgovaralo. 

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

"Volim svoju privatnost i svoju sobu samostalno. Baš mi je sad pravi godišnji odmor", rekla je Bahra te dodala: "Baš mi je lijepa soba i lijep krevet." Isto tako je kazala kako voli 'antikvatni' namještaj koji vidi oko sebe, a za razliku od drugih kandidatkinja, pohvalila je smještaj. 
Zahirović je objasnila svoju filozofiju života, te napomenula da je zaposlena i da se bavi šetnjom.

''Što se tiče filozofske situacije, jako sam lukava i mudra. Pomoću svoje vizionalnosti odmah odgonetnem karakter osobe. Nisam to primijetila odmah u ranoj mladosti, to jednostavno dolazi s iskustvom. Radila sam s različitim profilima ljudi pa sam počela proučavati stavove i gledišta osoba. Fizionomija, govor tijela, pristup, pogled i obraz – sve to govori koliko si nekome poželjan ili nepoželjan. Sve to ima svoje vlastite dokaze. Osoba uopće ne mora govoriti, ja sve raspoznajem!''

Kazala je i kako zna obraniti se od nasrtljivih muškaraca.  "Kad me neki muškarac želi povaliti, stanem mu na nogu i udarim ga u jaja," zaključuje simpatična kandidatkinja.  

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KR
.Kronos.
09:57 27.02.2020.

Ganciga pokušava govorit književni hrvatski i onda dobiješ ovo što vidimo :) No ima toplu dušu, dobroćudna je, srdačna je, spontana a samim time i najmanje iskvarena tamo :)

Avatar links
links
18:37 27.02.2020.

a on je kao bolji?

Avatar Mann tga
Mann tga
09:31 27.02.2020.

Gluposti