SEMIOTIKA: IDA PRESTER

Nema ljepšeg dijela svijeta s tužnijom politikom koja nas tjera da se jedemo

Foto: Vecernji.hr
Ida Prester
Foto: Marcela Zanki
ida prester
Foto: Privatni album
Ida Prester
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
Ida Prester
18.05.2018.
u 15:27
Njena nova grupa kombinira elemente balkanske etno glazbe s novom produkcijom, a da su traženi govori i podatak da će ovog ljeta svirati kao predgrupa na europskoj turneji kultne američke grupe Gogol Bordello.
Pogledaj originalni članak

Gošća ovotjedne Semiotike bila je pjevačica i voditeljica Ida Prester koja je nedavno izdala album s novim projektom Maika. Njena nova grupa kombinira elemente balkanske etno glazbe s novom produkcijom, a da su traženi govori i podatak da će ovog ljeta svirati kao predgrupa na europskoj turneji kultne američke grupe Gogol Bordello.

U intervjuu smo doznali sve o novom projektu, kako je živjeti na relaciji Zagreb-Beograd, kako odgaja sinove Roka i Ria, a rekla nam je i mislili da je influencerica, te o čemu razgovara s pratiteljima na društvenim mrežama. Pogledajte novu Semiotiku:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
15:37 18.05.2018.

I, ima li tko da ga zanima što to ova wannabe "infuencerica" misli?

PA
pan-am
15:39 18.05.2018.

Ništa Idice moja nije idealno tako ni lijepa naša ,svugdje nešto fali ,.