ekskluzivno

Ne propustite premijeru novog Massimovog spota sutra u 20 sati!

Foto: Walter
massimo (1)
Foto: Walter
massimo (1)
Foto: Walter
massimo (1)
Foto: Walter
massimo (1)
09.09.2012.
u 15:06
Videospot za pjesmu snimljen je tijekom rasprodanog koncerta u Tvornici kulture u Zagrebu ove godine i dokument je jedne fantastične večeri, ne samo za publiku već i Massima i prateći osmeročlani bend.
Pogledaj originalni članak

U ponedjeljak 10. rujna u 20 sati ekskluzivno na portalu Vecernji.hr premijerno pogledajte novi videospot Massima Savića za pjesmu \"Sretan put\"!

\"Sretan put\" novi je Massimov singl s albuma \"Dodirni me slučajno\", najprodavanijeg izdanja u prvoj polovici ove godine, koji je struka nagradila s četiri Porina. Videospot za pjesmu snimljen je tijekom rasprodanog koncerta u Tvornici kulture u Zagrebu ove godine i dokument je jedne fantastične večeri, ne samo za publiku već i Massima i prateći osmeročlani bend koji su istinski uživali muzicirati što se i vidi iz svakog kadra.

Kameru je i ovaj put u ruke uzeo Radislav Jovanov Gonzo, najnagrađivaniji domaći redatelj spotova (potpisuje i režiju za Massimove prethodne spotove \"Iz jednog pogleda\" i \"Tišina\"). Autor glazbe i teksta je P\'Eggy Martinjak, ujedno i autor pjesme \"Iz jednog pogleda\", prvog velikog hita s albuma.

- Meni je \"Sretan put\" bila najjača pjesma dok smo P\'Eggy i ja radili na pjesmama. Dopala mi se ta snaga klasičnog i rock momenta, spojena u jedno, s tekstom koji je po mom mišljenju odličan. Tekst je taj koji me uvijek jako motivira da priđem pjesmi na pravi način i tu nije bilo nikakvog problema. P\'Eggy i ja smo odsvirali gitare koje su se tako izmiješale da na kraju niti ne znamo tko je što odsvirao. To na kraju krajeva stvarno nije važno, važno je da smo dobili jednu kompaktnu up-tempo pjesmu - kazao je Massimo o novom singlu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
16:42 09.09.2012.

Necemo propustiti,....OK?

ĆA
ćaćaća
18:29 09.09.2012.

spot druga sime:))

Još iz rubrike Showbiz